Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona tindrà un nou skatepark de 7.000 m2

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Les promeses electorals i la hiperactivitat per projectar noves instal·lacions pocs mesos abans d'unes eleccions municipals no és cap sorpresa. No sabem si es tracta d'una jugada pre-electoral, en aquest cas, la licitació d'obres d'un nou parc pels amants de l'skate es va aprovar a finals d'octubre de l'any passat.

1 milió d'euros a tocar de Fira Barcelona

La licitació d'obres ja està en marxa i el projecte s'acompanya de plànols i arquitecte. Tot fa pensar que aquest nou skatepark ubicat al carrer del Foc, a escassos 300 metres de Fira Barcelona, podria ser una realitat en menys d'un any, abans però, caldrà adjudicar les obres a través d'un concurs.

Plànol skatepark
Inclou 19 arbres i zones d'ombra
FOTO: Ajuntament de Barcelona

De moment el projecte final ha quedat validat pel districte Sants-Montjuïc, després d'una presentació d'idees i un procés participatiu amb aportacions dels veïns del barri, presentant com a resultat un espai que integrarà skatepark i zona de parc amb 19 arbres. Una superfície de rampes circulars de formigó llis i enrajolat quedarà integrat en un parc on les formes d'espirals seran les protagonistes com es pot veure en la fotografia. El cost del projecte preveu ser d' 1.005.396,66 d'euros i encara no hi ha data d'inici d'obres.

Skatepark

FOTO: Ajuntament de Barcelona

NO T'HO PERDIS: Skate a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat