Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Foto: Focus
Foto: Focus

Barcelona tindrà un nou teatre en ple centre d'un barri en expansió

El nou espai s'anomenarà Gènesis i vol estar operatiu a partir de setembre de 2025

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

La temporada teatral escalfa motors i molts equipaments han presentat ja la seva programació. En el transcurs de la presentació del grup Focus (empresa que gestiona el Romea, el Condal, el Goya i la Villarroel) es va produir un anunci ben llaminer.

Entre les bones xifres de públic de la temporada passada, Daniel Martínez, president de Focus, va anunciar l'obertura d'un nou teatre al barri de Poblenou. En concret, el grup vol que el teatre s'ubiqui a les seves instal·lacions del carrer d'Àvila, 149, un cop fetes les reformes oportunes i s'hagin complert "amb totes les peticions i obligacions" que els posi per davant l'administració.

Pel que fa al termini, Martínez va afirmar que la nova sala estaria operativa a partir de setembre de 2025, un espai que es dirà Gènesi, en record del grup de teatre que va iniciar l'empresa Focus.

"No trigarem a fer l'exposició pública d'aquesta obra que ocupa els nostres anhels", ha afegit Martínez en declaracions recollides per l'ACN, sense concretar més detalls sobre aquest nou projecte teatral. Romandrem atents.

NO T'HO PERDIS: les obres de teatre que s'estrenen al setembre a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat