Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tren AVE
Archivo

Bitllets de tren a França des de 19 euros per celebrar l'arribada de l'AVE a Lió

Des d'avui Renfe ja opera a França en solitari i a partir 28 de juliol posarà en funcionament la línia entre Madrid i Marsella

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Ja fa alguns dies que Renfe venia anunciant la notícia, l'inici de la seva connexió amb França, país on operarà per primer cop en solitari. Des d'avui ja circulen els primers trens AVE entre Barcelona i Lió, una oferta que creixerà en les pròximes setmanes, en concret el dia 28 de juliol, moment a partir del qual començarà a operar la línia entre Madrid i Marsella que passarà per Barcelona.

Des que es van posar a la venda el passat 21 de juny, Renfe ja ha despatxat més de 30.000 bitllets per enllaçar Espanya i França, venda que va començar amb importants descomptes.

Perquè per viatjar entre ciutats franceses, Renfe manté ofertes de bitllets a 9 euros. Però si voleu viatjar des d'aquest costat de la frontera a ciutats com Valence, Nimes, Montpelier, Besiers, Narbona i Perpinyà, encara podreu trobar bitllets des de 19 euros.

Castellet de Perpinyà
Foto: shutterstockCastellet de Perpinyà

El preu de les ofertes entre les principals capitals tampoc no està malament, ja que es podrà viatjar a Marsella, Lió o Ais de Provença per 29 euros.

Tot això serà només el principi, perquè el plat estrella del desembarcament de Renfe en solitari a França serà el 2024 quan la companyia preveu arribar a París.

Paris
Foto: Shutterstock

NO T'HO PERDIS: 18 escapades per fer en tren des de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat