Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Blanca Paloma
Foto: Instagram / @blancapaloma.rb

Blanca Paloma ofereix un concert gratis a Barcelona per presentar el seu nou senzill

Casa Seat acollirà la que serà la primera actuació en directe de l'artista aquest 2024

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja està tot preparat per escollir qui representarà Espanya a Eurovisió aquest 2024 al Benidorm Fest, que se celebrarà del 30 de gener al 3 de febrer. Tot i que la tercera edició de l'esdeveniment està a tocar, encara no ens hem oblidat de la guanyadora de l'any passat. Blanca Paloma va aconseguir el bitllet directe cap a Liverpool amb el seu 'Eaea' i, un any després, l'artista valenciana ja ha tret el primer single del seu àlbum debut. 

Per celebrar el llançament de 'Jaleo', Blanca Paloma oferirà un concert gratis a Barcelona, concretament a la planta baixa de Casa Seat, al número 109 de Passeig de Gràcia. El pròxim dissabte 27 de gener la cantant oferirà una actuació exclusiva al voltant del seu nou treball, una cançó que convida a deixar de banda els prejudicis i celebrar la diversitat. El senzill és una revisió d''Anda Jaleo' i 'Zorongo gitano', dues cançons populars recopilades per Federico García Lorca a les quals Blanca Paloma ha volgut canviar la lletra per reivindicar la figura del poeta i dramaturg com a representant de la cultura espanyola. 

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de CASA SEAT (@casaseat)

Després del concert, DJ Ema continuarà la festa amb una sessió de música electrònica amb una fusió de diferents gèneres musicals. Fins ara, el disc-jockey s'ha dedicat a punxar a esdeveniments privats i ara busca fer el salt als clubs i sales de la ciutat. 

El Benidorm Fest 2024

Durant quatre dies, el palau d'esports L'Illa de Benidorm es convertirà en l'escenari escollit per escollir quin artista representarà a Espanya a Eurovisió aquest 2024, que se celebrarà del 7 a l'11 de maig a la ciutat sueca de Malmö. En total, setze artistes classificats a la primera i segona semifinal buscaran l'aprovació del jurat i del públic per aconseguir un bitllet directe a Suècia. 

Entre els candidats, es troba la barcelonina Sofia Coll, una artista que es va donar a conèixer a Eufòria i que ha aconseguit classificar-se amb 'Here to stay', una proposta que crida a l'empoderament amb una base pop barrejada amb la urbana i l'electrònica. Roger Padrós és l'altre català que també participarà en la tercera edició del concurs amb 'El Temps' una balada romàntica en català acompanyada per un piano. 

NO T'HO PERDIS: Qui toca avui a Barcelona? Els millors concerts de gener

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat