Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bob Pop
Foto: Espai TexasBob Pop

Bop Pop estrenarà el seu nou espectacle a Barcelona aquesta primavera

L'Espai Texas acollirà la nova proposta del guionista madrileny, així com la tornada d''Acorar' de Toni Gomila, entre altres obres

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Amb la primavera gairebé a tocar arriben nous espectacles a la cartellera de Barcelona. Com els que ha anunciat l'Espai Texas, entre les quals destaca el nou espectacle de Bob Pop. 'Hablar no sirve. De nada' és la nova proposta de l'escriptor, guionista i crític televisiu madrileny que es podrà veure tots els diumenges a les 12 h des del 14 d'abril fins al 26 de maig i les entrades ja estan a la venda a la pàgina web a partir de 12 euros.

Bob Pop
Foto: Espai TexasBob Pop

L'obra destaca pel seu text provocatiu sobre la dependència, la vulnerabilitat i la incomoditat que genera tant estar damunt d'un escenari com la vida mateixa. Un guió que dona pas a un relat íntim que explora temes tan universals com l'amor, el cos, el sexe, les paraules i el temps, entre d'altres, i pretén fer reflexionar el públic sobre la importància de comunicar-nos i de comprendre els altres, així com a nosaltres mateixos.

Entre les novetats de la cartellera de l'Espai Texas també destaca la tornada de grans èxits com 'Acorar', un monòleg de Toni Gomila que va ser un dels més exitosos dels últims anys en català. A través del text, Gomila fa una trista i irònica radiografia de la pagesia mallorquina, un món que s'acaba. El monòleg va rebre el Premi Serra d'Or l'any 2013 i, onze anys després torna a l'Espai Texas amb només onze funcions durant el mes de maig. Altres espectacles que tornen seran 'Celebraré mi muerte', un relat en primera persona de Marcos Hourmann, i 'La paella dels dijous', una comèdia de Cristina Clemente i dirigida per Muguet Franc. 'Fairfly', la comèdia de La Calòrica escrita per Joan Yago i dirigida per Israel Solà també ha anunciat que prorrogarà la seva estada a la cartellera del teatre amb 18 noves funcions fins al 26 de maig.

Toni Gomila
Foto: Espai Texas'Acorar' de Toni Gomila

L'Espai Texas, un epicentre cultural de Barcelona

L'Espai Texas dona continuïtat a una sala té més d'un segle d'història a Barcelona i es va convertir en un dels epicentres culturals principals de Gràcia. Des que va néixer l'any 1912, l'equipament s'ha vist sotmès a diversos canvis de nom i ha patit les conseqüències d'esdeveniments històrics com la Guerra Civil. L'any 2013 va tancar les portes i el cineasta Ventura Pons el va reobrir amb l'objectiu de projectar pel·lícules només en català. Malgrat el seu èxit, l'espai va tancar el 2020 i no va ser fins al passat 27 d'octubre de 2023 que va tornar a obrir gràcies a dotze professionals del sector que volien tornar a convertir l'emblemàtic cinema en un espai singular per l'oci i la cultura en català i a preus populars.

Los cines Texas reabrirán este otoño
Foto: Clara Ruiz

El nou espai té dues sales de cinema en català i un teatre de mig format amb capacitat per a 200 espectadors i la cartellera ha continuat amb l'objectiu inicial de Ventura Pons amb una forta aposta per la creació i la dramatúrgia catalana contemporània.

NO T'HO PERDIS: 11 obres fantàstiques que pots veure a Barcelona el dia de Cap Butaca Buida

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat