Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

CaixaForum proposa una experiència en realitat virtual per sentir-te un músic de l'orquestra de Dudamel

El director d'orquestra Gustavo Dudamel i la Mahler Chamber Orchestra són els protagonistes de 'Symphony', una instal·lació immersiva a CaixaForum

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

A partir del 10 d'abril, la tecnologia es posa al servei de la creativitat i de la música a CaixaForum. Es tracta de Symphony, una experiència immersiva audiovisual que vol apropar la música clàssica a tots els públics a través d'un viatge immersiu que ens fa sentir com si fóssim un membre més d'una orquestra.

Els participants gaudiran de les composicions de Beethoven, Mahler i Bernstein de la mà del director d'orquestra veneçolà Gustavo Dudamel i dels més de 100 músics integrants de la prestigiosa Mahler Chamber Orchestra.

Symphony

L'experiència tindrà lloc en dos espais. En el primer es projectarà un audiovisual en una gran pantalla amb sistema de so envolvent. En la segona sala es portarà a terme l'experiència immersiva amb equips de realitat virtual.

La música ha estat gravada amb un sistema d'última generació que proporciona una experiència de so de 360°. Quant la imatge, el sistema combina gravacions reals amb d'altres generades per ordinador i efectes visuals.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de clàssica de la temporada

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat