Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Carme Ruscalleda
Foto: Universitat de Barcelona

Carme Ruscalleda serà investida doctora honoris causa per la UB en reconeixement de la seva carrera

La universitat premiarà l'enfocament innovador i la defensa que l'única xef que té set estrelles Michelin ha fet de la cuina catalana

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Carme Ruscalleda, l'única xef del món que ha aconseguit set estrelles Michelin, rebrà un reconeixement molt diferent dels que està acostumada. El pròxim 18 de desembre, la Universitat de Barcelona (UB) investirà Ruscalleda com a doctora honoris causa pel seu enfocament innovador i la seva dedicació per preservar les essències de la cuina catalana. El Paranimf de l'Edifici Històric de la universitat acollirà el gran acte a les 12 h, que també es podrà seguir en línia a través de la pàgina web de la UB.

Carme Ruscalleda serà investida a proposta del rector de la UB, Joan Guàrdia, i tindrà com a padrina a la catedràtica a la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació Cristina Andrés Lacueva.

Carme Ruscalleda al restaurant Blanc
© Maria DiasCarme Ruscalleda al restaurant Blanc

La carrera d'aquesta xef autodidacta està marcada per la intenció de difondre una gastronomia basada en la cuina tradicional catalana amb tocs de modernitat. Ruscalleda sempre ha tingut present la sostenibilitat, i des dels seus inicis va buscar establir connexions directes amb productors locals i agricultors ecològics.

Actualment, la xef continua amb aquests valors per tal d'obtenir els millors productes de temporada i reduir l'empremta ecològica de les seves creacions gastronòmiques, que podeu tastar a Moments, el restaurant que té a Barcelona dins el prestigiós hotel Mandarin Oriental.

NO T'HO PERDIS: Els 26 restaurants de Barcelona amb estrelles Michelin

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat