Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Carmen', Gran Teatre del Liceu
Foto: Gran Teatre del Liceu'Carmen', Gran Teatre del Liceu

'Carmen' de Bizet per 20 euros al Liceu? Aquí pots comprar les entrades!

Si tens menys de 35 anys ja pots adquirir les entrades a preu reduït per anar a veure la famosa òpera al coliseu de la Rambla

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Torna el Liceu Under 35 i ho fa amb una de les òperes més famoses de tots els temps. Si tens menys de 35 anys, segurament ja saps de què es tracta: al llarg de l'any, el Liceu organitza algunes representacions d'òpera exclusivament a 20 euros per persones de la teva edat i en aquesta ocasió l'obra és 'Carmen', de Georges Bizet, en la mítica producció amb què Calixto Bieito va debutar al món de l'òpera ja farà 25 anys. Serà el dimecres 3 de gener a les 19.30 h i ja podeu aconseguir les entrades a través d'aquest link de venda.

Malauradament, el compositor francès va morir tres mesos més tard d'estrenar 'Carmen' el 1875 a l’Opéra-Comique de París. Com que en aquell moment va ser un fracàs, Bizet se'n va anar a la tomba sense sospitar que havia creat un dels personatges operístics més fascinadors de tots els temps (a partir de la novel·la de Prosper Mérimée i el llibret d'Henri Meilhac i Ludovic Halévy). Carmen, una cigarrera indòmita que transgredeix les normes i fa anar els homes de bòlit, és una dona rebel que en la seva ànsia de ser lliure acabarà atraient la fatalitat.

La partitura de Bizet és famosa per la seva exuberància i sensualitat, recordada sobretot per l'havanera 'L’amour est un oiseau rebelle', una melodia que relacionem automàticament amb el cor salvatge de la protagonista. En aquesta ocasió, serà Varduhi Abrahamyan qui encarni Carmen i Leonardo Capalbo qui faci de Don José, mentre que Josep Pons s'encarregarà de la direcció musical, amb l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu, el Cor del Gran Teatre del Liceu i el Cor Infantil VEUS Amics de la Unió.

'Carmen', Gran Teatre del Liceu
Foto: Gran Teatre del Liceu'Carmen', Gran Teatre del Liceu
'Carmen', Gran Teatre del Liceu
Foto: Gran Teatre del Liceu'Carmen', Gran Teatre del Liceu

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de música clàssica de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat