Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Casa Seat obre portes al públic amb dos dies d'actuacions gratis

La ballarina Lali Ayguadé, l'artista urbà TvBoy i la pianista Laura Andrés són alguns dels artistes que actuaran el 19 i 20 de juny

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

On el Passeig de Gràcia i la Diagonal es troben, al costat dels Jardinets de Gràcia, obre al públic Casa Seat, un gran i espaterrant edifici nascut de la unió dels talents de l'arquitecte Carlos Ferrater i el dissenyador Lázaro Rosa Violan. Un nou espai des d'on la marca –l'única fàbrica d'automòbils de Barcelona i que encara segueix a la ciutat– vol fer encara més estrets els llaços amb Barcelona i on s'han proposat que no deixin de passar coses. 

D'una banda, Casa Seat és la seu de la marca, on els seus professionals treballen, i un expositor dels models que tenen a la venda i també de prototips –motos, patinets...– que seran el futur de la mobilitat. De fet, aquest tema, "la mobilitat" estarà molt present a Casa Seat, ja que vol ser, també, un punt de trobada i debat per plantejar com ha de ser la mobilitat de la ciutat en l'actualitat i també en un futur. 

Interior de Casa Seat
Interior de Casa SeatFoto: Casa Seat

Després d'una inauguració virtual forçada per la situació sanitària, ara obre oficialment al públic i ho fa amb dos dies plens de cultura i tot gratis. Divendres 19 i dissabte 20 de juny, l'espai acollirà un munt d'actuacions i performances que tindran lloc al llarg del dia.

Per exemple, els ballarins Lali Ayguadé i Akira Yoshida mostraran per primera vegada la seva nova creació, Gizaki (ésser humà en basc); la ballarina Sara Colomino crearà una peça de dansa per a l'ocasió i explorarà les possibilitats de la cocreació amb altres artistes; el saxofonista Alex Lebron, que al març va impressionar els barcelonins amb un concert improvisat des del seu balcó; el concert del cantant de pop-folk Cesc; un live painting de Julián Lorenzo, que crearà en directe una peça inspirada en Barcelona; la pianista Laura Andrés (professora d'Operación Triunfo) demostrarà que la música pot arribar a qualsevol lloc gràcies al seu Pocket Piano, que hi cap en una motxilla; també podreu veure l'última creació de l'artista urbà TvBoy, especialista en mostrar les seves obres per sorpresa; i l'oferta gastronòmica que podreu tastar al cafè-restaurant de Casa Seat, gestionat per Amatller Origen. 

Julián Lorenzo
Julián LorenzoFoto: Casa Seat

Recordem que totes aquestes activitats són gratuïtes i que amb aquest acte s'inaugura la programació cultural que tindrà lloc a Casa Seat durant tot l'any i que podreu anar consultant a la seva pàgina web

A més d'aquest important vessant cultural, a Casa Seat també hi ha espai per al Networking, i volen ser un pont de trobada per a professionals i emprenedors de diversos sectors oferint un lloc on puguin intercanviar idees i propiciar les sinergies.  

NO T'HO PERDIS: Els millors plans per fer aquesta setmana a Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat