Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
BCore
Foto: Maria DiasBCore

CDs de regal en aquesta botiga musical mítica de Barcelona

Els responsables de BCore donaran de franc part del seu arxiu físic d'aquest suport antic

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Fa pocs dies, informàvem que el videoclub més antic d'Espanya, Video Instan, posava a la venda part del seu increïble fons de DVDs, pel·lícules que no es poden trobar en cap més lloc a un preu increïble de 20 euros. I la cosa no acaba aquí, perquè una altra botiga mítica de la ciutat ara regalarà part del seu fons físic per manca d'espai.

En referim a la històrica BCore, referents musicals de venda i com a segell editor, un temple que sobreviu a la seva seu del carrer Montmany, 25, a Gràcia. Els responsables de l'establiment han llançat una crida a través la xarxa social X per salvar part del seu arxiu de CDs.


"Ha arribat el moment, necessitem espai i encara que ens dol, haurem de destruir una part important dels CD acumulats durant tots aquests anys". Però que ningú s'alarmi que hi ha una alternativa a la vista: "Els pròxims mesos regalarem CDs amb totes les comandes a través de la web".

D'aquesta manera, totes les comandes online així com les vendes en la botiga física tindran premi, un CD de regal. Entre les obres trobem rareses i altres troballes com treballs de Penny Cocks, Prats, Suzy & los Quattro, Salvaje Montoya i Pupille, entre altres treballs físics que no es poden trobar ara mateix en cap més establiment de la ciutat.

S'ofereix als compradors la possibilitat d'indicar les seves preferències musicals en les observacions de la comanda, tot i que s'adverteix que els CDs es distribuiran de manera aleatòria. Els responsables de la botiga, mitjançant Instagram, adverteixen que no regalen tots els CD de BCore, ja que hi ha persones que estan demanant CDs més actuals o de bandes en actiu. La majoria dels CDs que estan regalant són antics o de bandes menys conegudes, però han subratllat que hi ha algunes joies disponibles, com es pot veure a les fotos publicades. ⁣

View this post on Instagram

A post shared by bcoredisc (@bcoredisc)

Així que ja sabeu, si sou fetitxistes i encara teniu reproductor de CD a casa, ara és una bona oportunitat per adquirir nous amics que us facin vibrar a través de l'oïda.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de discos de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat