Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cinesa
FOTO: Cinesa.esCinesa

Cinesa posa en marxa la tarifa plana de cine per 15,90 euros al mes

Aquesta política de preus comença a funcionar aquest mes d'abril de forma esglaonada a les seves 450 sales

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Sempre s’ha dit que l’entrada al cinema és massa cara, i que un sol dia de l’espectador a la setmana no és suficient. Amb l'augment a les subscripcions a plataformes d’streaming com Netflix o HBO, els cinemes han quedat en un segon pla. Per plantar cara a aquest fenomen, la cadena Cinesa llença una tarifa plana per veure totes les pel·lícules que vulgueu en pantalla gran per 15,90 euros al mes. Aquesta iniciativa es tracta del primer programa de subscripció de cinema a Espanya d'una gran cadena d'exhibició (als cinemes Girona de Barcelona fa anys que disposen d'abonaments similars). 

Aquesta innovadora proposta ja ha començat a posar-se en funcionament de manera gradual al llarg de tot el mes a totes les sales de la cadena. La targeta es dirà Unlimited Card i estarà disponible en dos formats: l'Estàndard i el Luxe, per 15,90 i 18,90 euros respectivament. Aquesta darrera permetrà l'accés a les sales amb seients reclinables. Cinesa també ha anunciat que, a més de l’opció mensual, també hi haurà subscripcions anuals amb opció Estàndard i Luxe, a partir de 149 i 189 euros cadascuna (amb promoció). Val la pena? Si t'agrada anar al cinema, sens dubte, amb dues visites al cinema ja has amortitzat la tarifa. 

Com s'aconsegueixen les entrades?

El mètode de compra funciona igual que el de les entrades individuals; estarà disponible tant a la web de Cinesa com a les taquilles físiques de les sales de cinema. L’empresa compta amb 450 sales repartides en 37 cinemes per tot l’Estat, set dels quals a Barcelona, als centres comercials de La Maquinista, Diagonal Mar, Barnasud, La Farga, Parc Vallès, Som Multiespai i Mataró Parc

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera del mes als cinemes de Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat