Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro de Barcelona
Foto: Shutterstock Metro de Barcelona

Com arribar i tornar del Festival Cruïlla amb el metro tallat per obres

Les millors opcions de transport cap al Fòrum malgrat els talls que afecten els transpors públics

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Comença el Festival Cruïlla que comportarà milers de desplaçaments al Parc del Fòrum. Per poder arribar i sortir enguany hi haurà un problema afegit: el tancament d'una bona part de la Línia 4 que connecta el centre de Barcelona amb el Fòrum. A més, hi ha el tancament afegit del Tramvia: la línia T4 estarà tallada entre el 26 de juny i el 21 d’agost.

Així doncs, si voleu agafar la línia groga des de la parada El Maresme / Fòrum anoteu que només circularà en sentit La Pau (on es pot fer transbordament a la L2, la línia lila que enllaça amb la línia L1 al Clot, l'L5 a Sagrada Família i l'L3 a Passeig de Gràcia).

En l'altre sentit, cap a Trinitat nova, la línia groga només arribarà fins a Bogatell, a 10 minuts caminant de la parada de metro de Marina, per agafar l'L1.

Verdaguer
Ajuntament de BarcelonaVerdaguer


Bus llançadora, l'alternativa

Enguany, el Cruïlla també oferirà un servei de bus llançadora amb 10 circuits en bus per poder tornar del festival. Hi ha 6 trajectes cap a Barcelona (Poblenou i Eixample, Coll Gràcia i Parc de la Creueta del Coll, Antiga Esquerra de l'Eixample i les Corts, Sants-Montjuic i Travessera de les Corts i, finalment, Centre i Paral·lel), a més de quatre circuits més cap al Maresme, Baix Llobregat Oest, Baix Llobregat Est i Vallès Occidental.

Atenció perquè els seients per als busos llançadora són limitats i és recomanable fer una reserva per garantir la plaça a la pàgina web de la companyia que ofereix el servei.

Hot Chip (Cruïlla 2022)
Xavi TorrentHot Chip (Cruïlla 2022)


Altres opcions

Bus: Per arribar al Fòrum, hi hi ha connexió amb les línies diürnes 7, 36, 143, H14, H16, B23, en horari de 6.30 h a 23.15 h (aproximadament). Els autobusos de nit que hi passen, de 23 a 6 h , són les N6 i N7.

Bicing: També estaran actives 24 h les següents parades del Bicing:

160 Avda. d'Eduard Maristany, 1/ Fòrum
158 Rambla Prim, 1-9
157 C/ Llull, 396
159 Avda. Diagonal, 26
151 C/ Pujades, 462
147 Rambla Prim, 79
156 Avda. Diagonal, 82

NO T'HO PERDIS: Cruïlla, la guia completa

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat