Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Blai Gumi
L'AuditoriBlai Gumi

Concerts amb descomptes del 25% a l'Auditori de Barcelona per Santa Eulàlia

També celebra jornada de portes obertes per l’ocasió al seu Museu

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Les festes d’hivern de Barcelona, les festes de Santa Eulàlia, no paren de portar sorpreses i regals. Aquesta vegada es tracta de descomptes del 25% en els dos concerts a l'Auditori de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i de la Banda Municipal, dins el marc del festival Emergents.

Pel que fa a l’OBC, l’orquestra participa en el festival amb la 'Tràgica' de Schubert i la Simfonia 59 de Haydn sota la direcció d’Andrew Manze. A més, també interpretaran el Concert per a violí de Mendelssohn amb Javier Comesaña (al violí) i Julia Hagen (al violoncel) com a solistes. L’espectacle té dues dates, el 16 i el 17 de febrer, i els preus oscil·len entre els 25 € i els 55 €.

Julia Hagen
L'AuditoriJulia Hagen

La Banda Municipal presentarà l’univers de Holst i la seva obra ‘Els planetes’. La interpretació comptarà amb Blai Gumí, el jove de 22 anys mestre del contrabaix, que oferirà l’estrena mundial de les ‘Danses concertant’ del compositor (i el seu pare) Albert Gumí. Aquest concert es pot veure el diumenge 18 de febrer i les entrades ronden entre el 12 € i els 16 €.

A part d’aquestes dues mostres amb reducció de preu, l’Auditori té un altre regal: el seu museu celebra una jornada de portes obertes el diumenge 11 de febrer, de 10 h a 19 h.

NO T'HO PERDIS: Festes de Santa Eulàlia: guia completa 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat