Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Concerts de guitarra gratis aquest estiu al Park Güell

El MUHBA organitza quatre concerts al Park Güell i un recital poètic al MUHBA Vil·la Joana, tot gratis

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Sou dels molts barcelonins que ha tornat a enamorar-se del Park Güell? Doncs aquesta notícia farà que hi vulgueu tornar més encara. El MUHBA, Museu d'Història de Barcelona, organitza quatre concerts de guitarra gratuïts al Park Güell durant el mes de juliol. Al ser l'entrada lliure, les reserves han volat en poques hores.

Els concerts tindran lloc els dies, 3, 10, 17 i 24 de juliol a la plaça de la Natura del parc. El primer serà Àlex Garrobé i la seva guitarra clàssica que oferirà un recital amb obres d'autors barcelonins com Ferran Sor i Miquel Llobet i d'altres molt vinculats a la ciutat com Marco Smaili i el seu homenatge a Tete Montoliu. El següent divendres, el 10 de juliol, serà el torn del flamenc de Chicuelo, que estarà acompanyat per Marco Mezquida al piano i per Paco de Mode a la percussió. El trio interpretarà els temes del seu disc 'No hay dos sin tres' i que ens portarà del flamenc a la rumba. La guitarra mestissa de Pyrophorus Guitar Duo, dos joves guitarristes cubans instal·lats a Barcelona, se sentirà el 17 de juliol. I el quintet del guitarrista Albert Bello i el violinista Oriol Saña, tancaran el cicle de concerts amb el seu jazz 'manouche'.

Recital poètic

A més d'aquests concerts, la tornada a les activitats presencials del MUHBA comptarà, dijous 16 de juliol, amb l'espectacle 'Paraules i sons de Barcelona. Itinerari per la ciutat del XIX i XX' al MUHBA Vil·la Joana. Serà un recorregut, amb música d'acompanyament, pels relats literaris que han construït l’imaginari de la Barcelona contemporània. Anirà a càrrec de l'actriu i rapsoda Gemma Sangerman i del clarinet d'Oriol Romaní.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de l'estiu a Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat