Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Soweto Kinch
Foto: Mas i Mas

Els millors concerts de l'estiu 2022 a Barcelona

Els mesos més calorosos de l'any són com un festival continu, pots anar saltant d'actuació en actuació fins a la tardor

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

No volíem concerts? L'estiu és l'època de l'any en què podem anar saltant d’una actuació a l’altra com si tot l’estiu fos un únic festival. Han tornat els dos grossos que havíem trobat a faltar, sí, però n'hi ha molts més. Aquí us en seleccionem uns quants dels millors!

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2022-23 

Festivals de música a Barcelona i a Catalunya

 • Música
 • Sant Martí

Los Planetas, Alizzz, Carolina Durante, Albany, Cariño, Rojuu i molts altres ompliran el Parc del Fòrum en la novena edició del Festival·B que es consolida al Parc del Fòrum en una novena edició que també és la més ambiciosa que ha celebrat fins ara. Seran dos dies, el 29 i 30 de setembre, amb una programació que combina pop i rock amb les noves tendències de la música urbana.  

 

 • Música

El 28è Encontre Internacional de Música Experimental de Gràcia-Barcelona, més conegut com a Dispositiu LEM 2023, ha programat 23 actuacions en diversos espais del barri de Gràcia i més enllà, com les de Blaine L. Reininger de Tuxedomoon, la Pepino Pascual Souvenir Orchestra, Markus Breus & the Baltic Connection i Los Sara Fontán, entre d’altres. 

Publicitat
 • Música

No són concerts, però els documentals de l’In-edit –que ja va per la 21a edició– es viuen tant o més apassionadament que els concerts. Enguany, l’inaugura C. Tangana, que presenta el seu documental 'Esta ambición desmedida', i el tanca Little Richard, tota una icona del rock’n’roll més desacomplexat. Serà als Aribau Multicines, del 26 d’octubre al 5 de novembre.

 • Música
 • Rumba i flamenc

El festival Ciutat Flamenco, que  fa 30 anys, celebra la seva nova edició del 20 al 29 d’octubre  a diversos espais de la ciutat amb Ángel Rojas, Laura Santos, Pau Figueres, Patricia Guerrero, Libérica, Sergio de Lope i Alba Carmona, entre d’altres. També s’homenatjarà Enrique Cofiner i Sabicas amb el seu 'Gipsy concert', que s’interpreta amb orquestra i guitarra flamenca.

Publicitat
 • Música
 • Jazz
 • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Ens ha arribat la primera onada de programació del festival de jazz més antic de Catalunya i ja podem saber els primers noms del cartell. En aquesta 55a edició del festival, Barcelona rebrà artistes com el saxofonista Joshua Redman; Sergio Mendes, un històric de la música brasilera que debuta al festival; Ron Carter dins la seva possiblement última gira europea i Michel Camilo que tocarà en un duo inèdit i d’estrena amb Marco Mezquida

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat