Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Condons per a cada persona
FOTO: ShutterstockCondons per a cada persona

Condons: un 'match' per a cada persona i moment

Descobreix els condons que s'adaptin millor al teu cos, desitjos i necessitats

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

Amb la calor de l’estiu, el post confinament i les ganes de retrobar-nos amb vells amants i fer-ne algun de nou (sempre seguint les recomanacions sanitàries, és clar), fa pinta que aquesta nova normalitat porta sota el braç un escalfament global de campionat.

Però si alguna cosa hem après aquests mesos és que la protecció és un must, també en l’univers del plaer sexual, i per tant els condons no haurien de faltar en la teva tauleta de nit. Com que cada persona té un cos, uns desitjos i unes necessitats diferents, en aquest article us expliquem els diversos tipus de condons que pots trobar per a què facis match amb el que més s’adapti a tu. Ara sí, follem?

Per a sensibles

Vols sentir cada emoció, cada moviment, cada sensació? Si necessites notar-ho tot a flor de pell, no ho dubtis: tens una àmplia gamma de condons fins esperant-te per arribar al clímax amb la màxima sensibilitat. A més, si afegim textures de punts i estries, lubricacions que donen més calor o frescor, o gels estimulants, segurament l’excitació sigui explosiva.

Ara, per als més sibarites i moderns, també hi ha condons innovadors que marquen tendència: els HEX de Lelo prometen el Superman dels preservatius, amb un disseny que s’adapta com una segona pell. Prova i gaudeix!

I havies sentit a parlar dels condons adaptats específicament al sexe anal? Hi ha encara de pocs tipus, però n’hi ha. Aromatitzats, puntejats i amb alta lubricació, per a posar-se a mil fent una visita al forat fosc.

Go vegan

No sé si sabies que els condons no només estan fets de làtex, poliuretà i goma natural: la gran majoria es fabriquen amb caseïna (un lacti que s'extreu de la llet) i pell de xai en alguns casos excepcionals. Si ets vegetarià, vegà, o simplement una persona que no vol comprar productes d’origen animal, hi ha més d’una alternativa per no haver de trair els teus principis per un polvo!

El tamany importa?

No ens enganyem: sí. Però per escollir el condó que s’adapti més al teu membre viril. La talla perfecta és aquella que et fa sentir còmode, que intensifica les sensacions i que no rellisca. Hi ha inclús algunes marques que permeten escollir entre 7 talles diferents de preservatiu!

Per a vagines

Ara el "póntelo, pónselo" pot funcionar també al revés. El preservatiu femení, fet de poliuretà enlloc de làtex, recobreix l’interior de la vagina, es pot portar posat hores abans del sexe i no s’ajusta amb força al penis ni a ella. Avui te’l poses tu?

Per a aprensius

Ets del que penses en un condó i se’t baixa la líbido? No estàs sol! Hi ha molts motius pels quals pot passar això: perquè el làtex et dona grima, per la olor, per al·lèrgia a algun ingredient del lubricant, per la interrupció del joc sensual que pot suposar el moment de posar-se’l, perquè en sessions llargues de “mete-saca” el màstil no pot estar sempre recte… No cal patir: existeixen també condons respectuosos amb l’ésser humà i la seva psique, com els condons hipoalergènics, pensats per escollir la fórmula de lubricant que més s’adapti al teu gust, o els condons per a penis sense erecció. T’acompanya i creix amb tu on l’excitació us porti!

Més temps i sabor

Que vols allargar al màxim l’experiència? Tens condons especials per durar com el conillet de les piles. Que no només vols penetrar tot, sinó també llepar i petonejar? Doncs és el moment d’utilitzar preservatius de sabors i colors: menta, plàtan, mandarina, maduixa… Ni a Masterchef trobaràs tanta varietat!

Recordeu la Rínxols d’Or, la noia que ocupa la casa d’una família d’ossos i va provant els diferents llits de diferents tamanys, textures i duresa fins que troba el llit perfecte per quedar-se dormida? Doncs això, apliqueu-vos el conte, trobeu el vostre condó ideal... I a desescalar-se sense parar!


NO T'HO PERDIS: Vacances humides sense sortir de casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat