Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Confirmat: Horrorland torna encara més gran i terrorífic

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

'Terrorfílics', enganxats a l'adrenalina de la por i tota aquella gent que l'any passat us va fer el pes Horrorland però us vau quedar sense entrada... La notícia que estàveu esperant ja és aquí. L'únic parc temàtic de terror de tot l'Estat encara la segona temporada i avança novetats que et congelaran tant o més que si tinguessis el mateix Jack Nicholson amb una destral darrere teu. D'entrada ves obrint l'agenda i posant alarmes pel pròxim 9 d'abril, dia que sortiran a la venda les entrades amb una oferta de llançament especial. L'any passat se'ls va col·lapsar la web i van vendre milers d'entrades en hores, quedeu avisats!

Dobla atraccions i espai

Més de 22.000 d'entrades venudes, plena ocupació a la comarca i visitants de tot Europa són dades suficients perquè els impulsors d'Horrorland, Horror Box i Insomnia Corporation, no els tremoli la mà a l'hora de fer una inversió en majúscules. La segona temporada d'aquest pioner 'scream park' obrirà les portes de l'antiga Central Nuclear de Cercs amb 8 atraccions noves, 2 escenaris polivalents amb tecnologia puntera per a espectacles i la millora de les 3 atraccions més aclamades durant l'any passat. En total comptarà amb 11 atraccions noves a banda de les cinc acurades i ben treballades 'haunted houses' (cases del terror) que van ser el gran reclam de l'any passat. A més, el complex amplia la seva superfície 10.500 m2, fet que suposa un augment considerable dels espais de passeig, zones de jocs i restauració.

Horrorland

Foto: Horrorland

 

Una bona notícia per la comarca

Els habitants de Cercs, a tan sols 12 km de Berga, mai podrien haver imaginat que l'imponent Central Nuclear s'hagués transformat, després de tants anys sense activitat, en un espai dedicat a espantar gent. Queda clar que la vida dona moltes voltes, les xemeneies gegants també, i amb dues obertures de menys d'un mes Horrorland ha demostrat que la por és un bon negoci per la comarca i en aquesta temporada ho tornarà a demostrar contractant 35 treballadors durant l'època de treballs i, una vegada obert, es passarà de 140 a 170 contractants, prioritzant la gent de la zona. Enguany el parc allarga el calendari d'obertura a 18 dies: arrencarà el 4 d'octubre i tancarà la temporada de Halloween el 16 de novembre. S'olora que l'èxit es repetirà i que per Nadal, com van fer l'any passat, reobriran amb temàtiques nadalenques.

NO T'HO PERDIS: ELS MILLORS ESCAPE ROOM DE POR DE BARCELONA

Últimes notícies

    Publicitat