Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Horrorland Christmas: el parc temàtic de terror torna per Nadal

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Us heu quedat sense entrades per a Horrorland, el parc temàtic de terror el primer 'scream park' del sud d'Europa que fins al 17 de novembre converteix la central tèrmica abandonada de Cercs en lloc de pelegrinatge dels fans del terror? Tranquils –o no–, perquè jo no teniu excusa per no anar-hi: tot i que Horrorland ha exhaurit les entrades dels 15 dies en què obre –coincidint amb la temporada de Halloween–, la majoria abans d'inaugurar-se, l'organització ha anunciat que durant tres dies de desembre, del 28 al 30, tornarà a obrir per una edició especial de Nadal “exclusivament per adults i per a tots aquells qui han perdut la fe”. Les entrades es posen a la venda el dimecres 24 d'octubre.

Ubicat en un polígon industrial sota la central tèrmica abandonada de Cercs, al Berguedà, Horrorland consta de cinc cases encantades, un 'escape room' i una 'extreme house'. Les atraccions de Horrorland puntuen alt en ambientació i en la convincent implicació dels personatges que les habiten.

La més destacada és 'Matadero', que emula el terrorífic recorregut del bestiar quan arriba a l'escorxador, una atracció per espantar i remoure consciències en què pots triar si vols entrar marcat –i consentir a major contacte per part del personal de la casa– o no. Però també és molt recomanable 'La térmica', un homenatge a la localització del parc en forma de laberint subterrani, i 'Psycho escape', híbrid entre casa encantada i 'escape room' de butxaca (només tindreu 15 minuts per fugir-ne), ambientada en un sanatori per a malalts mentals.

Completen l'oferta 'Black out', un claustrofòbic recorregut gairebé a les fosques; 'Clown town', un 'trip' lisèrgic tridimensional en colors fluor habitat per terrorífics pallassos; 'Aquelarre', un passeig pel bosc a cegues en companyia de bruixes; i 'Snuff movie', l''extreme house', una desagradable experiència només per a majors de 18 anys en què hauríeu de prendre-us seriosament l'advertència de l'organització que és “molt probable” sortir-ne tacat.

L'exterior de les cases encantades no està ambientat –Horrorland és un parc temàtic 'pop up', de durada limitada i desmuntable–, però sí està amenitzat per diferents personatges, com la parella que formen el fill que busca un metge per atendre el seu pare zombi, que carrega a sobre, o la criatura escapada de l'escorxador amb una serra mecànica.

L'accés al Centre d'Empreses de Cercs on està instal·lat el parc està poc indicat, i si us passeu, compteu amb un mínim de 15 minuts per trobar on donar la volta. L'advertència és pertinent perquè val la pena arribar al parc quan obrin portes, per tenir temps d'accedir a les cinc cases encantades que inclou l'entrada, i valorar si voleu comprar entrades per a l''escape room' i l''extreme house'.

És Horrorland tan terrorífic com pintava? La por és una experiència subjectiva i passar-ne o no dependrà de cada persona i de si es deixa espantar. Si gaudiu passant por i us deixeu, us ho passareu pipa a Horrorland.

Com a resposta a les crítiques per la gestió de cues i pel temps d'espera a cada atracció, la direcció del parc ha informat que està “treballant de valent per implementar petits canvis” que en millorin l'experiència. Així mateix, també indiquen que s'han reforçat algunes de les atraccions “amb més efectes especials i ensurts sorpresa”, millores que ja es podran percebre en el segon cap de setmana d'obertura del parc.

Últimes notícies

    Publicitat