Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cruïlla 2019: com tornar a casa des del Fòrum

Per Marta Salicrú
Publicitat

Ens encanta anar a festivals, però el que no ens agrada tant és que se'ns compliqui la vida quan decidim que ja és hora de marxar i ens agafa la pressa per ficar-nos al llit (sols o acompanyats). Perquè l'operació retorn no us amargui la nit, aquí teniu una bona selecció de les opcions de què disposeu sortint del Cruïlla per tornar a casa des del Fòrum.

Tramvia
Com que el Cruïlla es preocupa per ser un festival cada cop més sostenible, una fantàstica opció seria agafar el Tram. Teniu parada just davant del Fòrum, i el podeu fer servir de llançadora: en el recorregut fins a Ciutadella/Vila Olímpica podeu fer transbord amb l'L1 i l'L4 del metro. Els horaris d'enguany estaran reforçats i respondran al següent horari:

- Dimecres 3 de juliol: des de les 05 h a les 0.30h de dijous.

- Dijous 4 de juliol: des de les 05 h a les 02 h de divendres.

- Cap de setmana: des de les 05 h del divendres fins a la mitjanit de diumenge de forma ininterrompuda.

Bicicleta
Un altra opció no contaminant seria anar-hi en bici, perquè el Cruïlla comptarà de nou amb pàrquing de bicicletes. Si feu servir Bicing, recordeu que el nou Bicing obre les 24 hores i ja no teniu restricció de servei. Les estacions de Bicing més a prop del Fòrum són aquestes:

160 Avda. d’Eduard Maristany, 1/ Fòrum
158 Rambla Prim, 1-9
157 C/ Llull, 396
159 Avda. Diagonal, 26
151 C/ Pujades, 462
147 Rambla Prim, 79
156 Avda. Diagonal, 82

Metro
La parada de metro més propera, la de Maresme / Fòrum, la teniu a 10 minuts a peu de l'entrada del festival. Dissabte teniu servei tota la nit, però si voleu tornar en metro els dos primers dies del festival, no badeu, perquè el dijous el servei acaba a les 24 h, i divendres, a les 2 h.

Un inconvenient del metro és que és una opció molt convenient per a molta gent, i si decidiu abandonar el recinte a la mateixa hora que molts dels assistents (per exemple, després del concert d'un dels caps de cartell) es pot formar un tap bastant incòmode per entrar a l'estació (per això recomanàvem que féssiu servir el tram de llançadora). Si aneu justos de temps per agafar l'últim metro, aneu pensant en un plan B.

Autobús
Que podria ser, per exemple, tornar en NitBus. Si plegueu d'hora, teniu a prop parades de les línies 7, 36, 143, H14, H16, B23, que donaran servei fins a les 23.15 h. Però com que ens coneixem, les línies de bus nocturnes amb parada a prop del Fòrum són l'N6 i l'N7, i el servei és de les 23 h a les 6 h.

També podeu consultar el servei de bus del festival amb rutes fetes a mida de les vostres necessitats.

Taxi
Si després de trescar pel Fòrum durant hores el cos us demana taxi, sigueu previsors. Trobar un taxi a la sortida del Fòrum pot ser missió impossible, i una situació que treu el pitjor de la naturalesa humana (egoisme, agressivitat, etc.). Val la pena que tingueu instal·lada al mòbil una aplicació que us faci la gesta més fàcil, com les d'AMB Taxi Barcelona, MyTaxi, o EyTaxi.

També podeu plantejar-vos anar amb Cabify: tingueu l'app baixada i l'usuari creat amb la targeta de crèdit associada (hi ha tasques senzilles que a certes hores i amb algunes cerveses a sobre poden resultar titàniques); i si teniu set d'aigua o de música, les vostres necessitats seran saciades: disposareu d'ampolletes per beure i podreu especificar què voleu escoltar de tornada a casa –recordar el millor concert del festival– a través de l'app.

Cotxe
Si hi aneu amb cotxe, sort amb l'aparcament, perquè la necessitareu. Val la pena que prengueu nota dels pàrquings més a prop del Fòrum:

Regesa Park and Ride (c/ Taulat, al costat del recinte Fòrum)
B:SM Plaça Fòrum (Plaça d’Ernest Lluch i Martín)
B:SM Garcia Fària (c/ Garcia Fària, 1)
B:SM Glòries (Plaça de les Glòries)

Últimes notícies

    Publicitat