Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cruïlla confirma l'edició del 2021 i afegeix 5 noms nous al cartell

L'organització confia que el festival es podrà celebrar el 8, 9 i 10 de juliol al Parc del Fòrum

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Després del gerro d'aigua freda de l'ajornament de la 20a edició del Primavera Sound per al 2022, molts ens preguntàvem què passaria amb la resta de les grans cites amb la música de l'estiu a Barcelona. La primera bona notícia va ser l'anunci de la celebració del macroconcert sense distància de seguretat que farà Love of Lesbian el 27 de març i que ha de servir com a prova pilot per a pròxims actes multitudinaris en temps de la pandèmia. Les 5.000 entrades es van exhaurir en poc més de tres hores, el que demostra que hi ha ganes de música en directe.

Ara, ha sigut el Cruïlla qui ha mogut fitxa amb la comunicació que referma la intenció de celebrar el festival com havia previst. Es mantenen les dates –8, 9 i 10 de juliol de 2021–, el recinte –Parc del Fòrum– i s'amplia el cartell. Als noms de Manel, Kase.O, Two Door Cinema Club, Editors, Morcheeba, Novedades Carminha i Sopa de Cabra, entre molts altres, s'han d'afegir les incorporacions de Natos & Waor, La Casa Azul, Delafé, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic i Muerdo.

Pel contrari, Residente i Fat Freddy’s Drop han anunciat que cancel·len les seves gires internacional, pel que cauen del cartell del festival barceloní.

NO T'HO PERDIS: Els millors festivals de Barcelona i Catalunya del 2021

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat