Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Love of Lesbian actuaran al Sant Jordi per a 5.000 persones sense distàncies de seguretat

El concert, organitzat per Festivals per la Cultura Segura, es farà el 27 de març i hi podran assistir tots aquells que passin una prova d'antígens

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

No era una convocatòria de premsa qualsevol. Si, després d'un any de pandèmia, reuneixes a l'Estadi Olímpic la plana major dels festivals catalans, les conselleres de Salut i Cultura, investigadors de la Fundació de la Lluita contra la Sida i de l’Hospital Germans Trias, l'alcaldessa Ada Colau i la pràctica totalitat de les associacions de la indústria musical del país, és que en prepares una de grossa. 

I la notícia és grossa: un concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi, el 27 de març, per a 5.000 persones, sense distància de seguretat. L'acte es basa en l'estudi impulsat pel Primavera Sound a la Sala Apolo amb test d'antígens, en aquella ocasió per a 500 persones. Cribratge previ, nivell òptim de ventilació (la mateixa qualitat de l'aire dins del recinte que fora) i la utilització d'una mascareta homologada que es repartirà als assistents, seran les principals mesures de seguretat. 

"El cribratge que es farà té importància per a la salut pública", ha dit l'investigador de la Fundació de la Lluita contra la Sida i de l’Hospital Germans Trias, Josep Maria Llibre, "perquè la gent que no va al concert també se'n beneficiarà". El concert es farà a la tarda i el cribratge es farà al matí a l'Apolo, el Razzmatazz i el Luz de Gas, on s'haurà de reservar hora per evitar cues. 

"Avui comença la remuntada", ha dit Jordi Herreruela, director del Cruïlla. I és que el sector necessitava una notícia com aquesta. La iniciativa, a més, ha despertat expectació entre la premsa internacional, ja que és pionera també a Europa i podria marcar un camí a seguir. 

No serà el primer concert al Palau Sant Jordi des de la pandèmia, ja que Carlos Sadness hi actua el 20 de març dins del Guitar BCN, però sí que serà el primer que es fa sense cadires ni distàncies de seguretat. 

Les entrades, de 23 a 28 euros, ja estan a la venda a festivalsperlaculturasegura.com

NO T'HO PERDIS: Maria Arnal i Marcel Bagés: "És un moment de finals claríssim"

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat