Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ferran Adrià
Twitter

Cuina a casa amb les receptes de xefs amb estrelles Michelin

De Ferran Adrià a Dabiz Muñoz, els millors cuiners d'Espanya publiquen les seves millors receptes a les xarxes socials

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Preparats? Els focs a tota potència, les cassoles a vessar, els forns han de treure fum i els rentaplats a tota màquina per rentar tant trasto. Afortunadament, la cuina casolana s'ha imposat. Ho reflecteix la falta de farina o llevat als supermercats i la pujada de recerca online de receptes per fer a casa

Segur que vau seguir els nostres suggeriments per fer pa, pastissets i us heu mirat les classes de cuina de les grans escoles de Barcelona. Per això, us portem un nou repte, amb més receptes del més alt nivell. I com que és una de les distraccions preferides per passar el temps, les receptes d'alguns dels millors xefs del país seran de gran ajuda per avançar. Poseu-vos el davantal!

Dabiz Muñoz

El xef madrileny és l'únic que té tres estrelles Michelin (al Diverxo) i, per sort, ens prepara diàriament receptes que poden anar des de la flama amb amaniment Nikkei de sèsam, llima i huacatay peruà passant per una impressionant hamburguesa de dos pisos, fins a un arròs socarrat d'escamarlans. Guarda les receptes i aprofita per anar fent aquests dies! 

Ferran Adrià

El millor xef del país (i estarem d'acord que probablement del món) fa setmanes que publica al seu Twitter les receptes que menjaven els treballadors d'El Bulli (5 vegades considerat el millor restaurant del món) amb consells per preparar els menús a casa. A més, el xef ha llançat l'aplicació 'Adrià a casa', en la qual es recopilen tots aquests plats. Per llepar-se els dits!

Dani García

Dani García va tancar el restaurant de Marbella, el qual ostentava 3 estrelles Michelin, però no ha apagat els fogons, que segueixen encesos a Bibo i Lobito de Mar. El cuiner andalús explica aquests dies a través del seu compte d'Instagram la preparació de plats saborosos, molt característics de la gastronomia nacional, però amb un toc rebel. Us atreviu amb un gaspatxo de cireres?

Ver esta publicación en Instagram

Esta es la receta tal cual hacemos en Lobito el arroz de Bogavante meloso, lo clásico son los caldosos, pero les tengo manía, se quedan entre sopa y arroz, así que decidimos cuando abrimos Lobito en Marbella quedarnos con este, melosidad, jugosidad, textura y mucha concentración de sabor, el domingo es el día de la madre así que ya sabéis, pillar la base de este arroz y podéis hacerlo con mejillones, gambas, rape, almejas o lo que queráis, quedarse con el concepto y aplicarlo con lo que más os guste. . . . #marbella #danigarcia #lobitodemar #lobitodemarmadrid #lobitodemardanigarcia #arroz #paella #food #foodies #foodiesofinstagram #foodporn #rice #bogavante #lobster #arrozdebogavante #spain #chef #cheflife #chefofinstagram #threemichelinstars #yococinoencasa #foodie #yum #yummy #yomequedoencasa #love

Una publicación compartida de Dani Garcia (@danigarcia7) el


Els germans Torres

Els germans Javier i Sergio han convertit les seves xarxes socials en l'escenari d'un duel de cuiners. Ambdós elaboren i expliquen les seves pròpies receptes i els seguidors dels germans trien la guanyadora, o la seva preferida. Són plats amb ingredients senzills però al nivell de les dues estrelles Michelin que tenen al restaurant Dos Cels de Barcelona (reubicat a Madrid). 


Javi Estévez

El xef de la Tasquería (una estrella Michelin) s'especialitza en la "triperia fina", però compte, perquè comparteix amb nosaltres des del seu Instagram tota mena de receptes. Pot oferir-nos des d'un suculent arròs amb verdures fins a unes sucoses mandonguilles o salmorejo de tota la vida, senzill i saborós.

Ver esta publicación en Instagram

Día 7 Menestra de las verduras que hay en la nevera con huevo, jamón y trufa Esta es una opción siempre buena. Fácil, sana y rica. . Puedes usar las verduras que tengas en casa, tanto frescas, como congeladas o en conserva... . Yo hago un sofrito de ajo, cebolla y tomate. . Las verduras que sean frescas, las cuezo por separado con poca agua para luego poder aprovechar el caldo resultante y que esté más sabroso. . Cocemos 1 huevo y cortamos el jamón en juliana. Lo reservamos. . Al lío, estas son las verduras que utilicé... . Brócoli Judía verde Coliflor Alcachofa de bote Patata cocida Guisantes congelados. Huevo Jamón Trufa Aceite Sal . Una vez hecho el sofrito y cocidas las verduras, lo mezclamos todo, añadimos chorrazo de vino y mojamos con un poco del caldo de cocción. Dejamos que todo se lleve bien y ponemos a punto de sal. . Obligatorio el uso de pan. . Mucho ánimo a todo@s!!! Seguimos! 💪🏻💪🏻💪🏻

Una publicación compartida de Javi Estévez (@chefjaviestevez) el


Si no us atreviu amb aquestes receptes de nivell perquè és massa precipitat a la vostra carrera culinària, proveu amb les receptes que ens han preparat alguns dels millors xefs de Barcelona. Si us fa mandra o esteu farts de cuinar cada dia i voleu un dia de descans, també podeu demanar menjar a domicili a Barcelona.

NO T'HO PERDIS: botigues d'alimentació amb servei a domicili

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat