Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Botafumeiro i David Beckham
Foto: Instagram / @botafumeirobcn

David Beckham s'afarta d'angules i marisc a uns dels millors restaurants de Barcelona (i tenim el vídeo)

L'exfutbolista ha penjat una foto al seu compte d'Instagram on assegura que els 'percebes' són el seu menjar preferit quan visita el país

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La gastronomia de Barcelona és un dels principals atractius que atrau cada dia milers de persones a visitar els restaurants de la ciutat; turistes, locals i també moltes celebritats ja han trepitjat alguns dels millors establiments de Barcelona. L'últim a fer-ho ha estat l'exfutbolista anglès David Beckham, que va aprofitar la seva curta visita a la ciutat per afartar-se d'angules a una de les millors marisqueries de Barcelona.

El Botafumeiro va estar el lloc escollit per Beckham i els seus acompanyants per tastar diversos tipus de marisc. Ell mateix ha publicat algunes fotografies al seu compte d'Instagram on assegura que els 'percebes' són un dels seus plats preferits per menjar quan visita el país. A més de la fotografia de Beckham, el mateix restaurant ha publicat un vídeo que s'ha fet viral en poques hores on l'exfutbolista tasta unes angules de la mà de Juan Jesús Pérez Alonso, l'amo de la sala del restaurant. Beckham no s'hi va estar de res i també va demanar ostres i diversos tipus de vi, segons el que es pot veure al vídeo. 

Segons diversos mitjans com La Vanguardia, l'anglès va fer una ràpida visita a la nostra ciutat per gravar una campanya publicitaria d'una marca de cervesa, tot i que no se sap si va anar acompanyat de Victoria Beckham, la seva dona, i algun dels seus quatre fills. L'exfutbolista, però, no ha estat l'única celebritat que ha trepitjat el Botafuimero durant la seva visita a Barcelona, sinó que altres personalitats com Morgan Freeman, Diego Armando Maradona, Beyoncé, Lewandowski i Richard Nixon, entre d'altres, tampoc han volgut marxar de la ciutat sense tastar el seu marisc.

Quan jugava al Madrid, Beckham ja va protagonitzar un incident divertit amb el marisc: quan li van demanar quin era el seu menjar favorit, va dir que "m'encanten los acebes" (era l'època en què Ángel Acebes era ministre i va sortir als zappings de mig món). 

David Beckham, en el punt de mira

Des que es va estrenar el seu documental a Netflix el futbolista ha tornat a estar a l'ull públic i a ser el centre de totes les mirades allà on va. Al llargmetratge sobre la seva vida narra les seves vivències al "club de la seva vida", el Manchester United, però també dedica gairebé un capítol sencer al Reial Madrid, el club on va jugar des de 2003 fins al 2007. Durant aquest període, el futbolista va aprofitar per visitar alguns racons de l'Estat, inclosa Barcelona, tot i que, com confessa Victoria Beckham, mai es van acabar d'adaptar a la ciutat.

NO T'HO PERDIS: Els 15 millors nous restaurants de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat