Aquest immoble té molt caràcter: és on hi hagué The Quiet Man, un dels bars irlandesos més antics de Barcelona. El va obrir el 1994 Seamus Farrell, un irlandès que el va convertir en, més que un abeurador, en un centre cultural. El carismàtic portal de Marquès de Barbera té nova propietat: els gegants locals de la cervesa artesana Garage Beer s'han aliat amb el restaurant peruà Warike Projekt, per reobrir un local majestuós on es beu millor del que s'hi ha begut mai. A la majestuosa barra –han tocat molt poc l'estètica original, vintage de veritat– hi trobareu vint tiradors de cervesa km 0 de Garage Beer.
Del menjar se n'encarrega Jeff Espinosa, xef i propietari de Warike i un dels millors cuiners peruans de Barcelona. Espinosa ha optat per "fer coses que no fem al restaurant, i que siguin fàcils de menjar amb les mans. Però també he volgut fer experiments". Com per exemple, una 'gyoza' de lomo saltado, i entrepans com el 'chicharrón de panceta', amb cansalada viada cruixent, moniato fregit i salsa tarí, la que acompanya al pollastre a la brasa peruà. I podeu demanar la cervesa en porró! També hi trobareu cebiches i música en directe els caps de setmana.