Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
David Bisbal
Foto: David BisbalDavid Bisbal

David Bisbal i Pasión Vega, protagonistes de la missa criolla benèfica de la Sagrada Família (organitzada per sor Lucía Caram i Enrique Tomás)

La cerimònia recaptarà fons per la construcció d'un segon hospital de campanya a Ucraïna

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

David Bisbal i Pasión Vega seran els protagonistes de la missa criolla benèfica 'Units per la pau' que acollirà la Sagrada Família el pròxim 12 de desembre. L'acte, organitzat per Sor Lucia Caram, de la Fundació Del Convent de Santa Clara de Manresa, i l'empresari del pernil Enrique Tomás, recaptarà fons per la construcció d'un segon hospital de campanya a Ucraïna, a més de servir com a homenatge del desè aniversari de pontificat del Papa Francesc. Durant la cerimònia, David Bisbal i Pasión Vega faran una interpretació conjunta en exclusiva, un tipus d'actuació que mai s'ha vist abans dins la Sagrada Família.

Els dos artistes interpretaran un repertori de 10 composicions de música religiosa basades en ritmes musicals tradicionals d'Argentina. A més, també cantaran cançons populars profanes com 'Hallelujah', 'Hay que sembrar en Navidad', 'Gracias a la vida', 'Nana para un rey' o 'Solo le pido a dios'. Els cantants estaran acompanyats per la coral del Conservatori del Liceu i el director musical Jacob Sureda.

La missa estarà oficiada pel cardenal Juan José Omella, president de la Conferència Episcopal Espanyola, i comptarà amb la presència de 150 sacerdots de diverses diòcesis catalanes. Aquesta serà la primera edició de la cerimònia, tot i que els organitzadors volen continuar i destinar les donacions de cada any a diversos projectes humanitaris que contribueixin a la pau mundial.

Com assistir a la Missa Criolla?

La cerimònia començarà a les 19 hores i tindrà una capacitat per 3.550 assistents. Per poder canalitzar totes les peticions, l'organització ha habilitat el correu electrònic info@unidosporlapaz.es, per enviar la sol·licitud d'assistència i demanar informació. Si no aconseguiu entrades, també la podreu veure en directe per TVE.

NO T'HO PERDIS: La Sagrada Família sorteja 350 entrades dobles per assistir gratis al Concert de Nadal

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat