Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Concert de Nadal Sagrada Família
Foto: Sagrada Família

La Sagrada Família sorteja 350 entrades dobles per assistir gratis al Concert de Nadal

El formulari per participar-hi estarà obert del 27 de novembre al 4 de desembre a la web de la basílica

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Com cada any, la Sagrada Família s'omplirà de música i d'esperit nadalenc amb el Concert de Nadal. Per continuar la tradició, aquest 2023 també podreu assistir al concert completament gratis amb una de les 350 entrades dobles que la basílica sortejarà entre la ciutadania. Per participar-hi, haureu d'omplir un formulari a través de la pàgina web de la Sagrada família, que estarà obert des de les 10 h del 27 de novembre fins a les 10 h del 4 de desembre.

El sorteig se celebrarà el mateix dilluns 4 de desembre i les persones guanyadores rebran tota la informació per gaudir de les entrades a través d'un correu electrònic.

El Concert de Nadal se celebrarà el dijous 14 de desembre a les 19 h, i aquest any anirà a càrrec de l'Agrupació Cor Madrigal amb altres corals infantils de tota Catalunya i del barri de la Sagrada Família, acompanyats per l'Orquestra Simfònica del Vallès. Si no sou dels afortunats amb entrada, no us preocupeu, perquè també podreu seguir el concert en directe a través de l'enllaç que s'ha habilitat a la pàgina web de la Sagrada Família.

NO T'HO PERDIS: On patinar sobre gel a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat