Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
David Muñoz
Foto: Iván Moreno

David Muñoz obre un restaurant a Barcelona

GoXo és la conversió en local del servei de 'delivery' que va obrir fa un any

https://media.timeout.com/images/105811575/image.jpg
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Del porc s'aprofita tot. I del GoXo –pronuncieu 'gocho'– també. A un any de la inauguració de la seva línia de 'delivery' a Barcelona, el xef conegut anteriorment com a David Muñoz –és a dir, Dabiz Muñoz– la converteix en un restaurant físic: GoXo obrirà el 6 d'octubre a l'Hotel NH Constanza (Déu i Mata, 69-99), a la plaça que va deixar lliure el restaurant Don Giovanni d'Andrea Tumbarello.

GoXo serà un restaurant normal, però no del tot. Segons Muñoz, GoXo serà "alta cuina vestida de 'fast-food'". Això vol dir que no hi haurà reserves: entres, fas cua, demanes, et donen un tiquet, reculls la comanda i menges amb una vaixella senzilla. Cristina Pedroche ha publicat al seu Instagram una fotografia del menjador del restaurant, en què es llegeix 'Goxisme il·lustrat' en un cartell de neó.

GoXo
Foto: InstagramGoXo

I diem que del GoXo s'aprofita tot, perquè la idea té un llarg i fructuós recorregut. Segons explica Muñoz, se li va acudir el concepte de 'delivery' després de passar-se els primers dies de confinament pujant receptes a Instagram de "cuina casolana feta amb producte que puguis trobar al supermercat i tècnica assequible, passada pel tamís d'una certa creativitat". Un any i mig després, GoXo és el soci preferent de Glovo en la seva esfera d'alta cuina.

Hi haurà plats pensats específicament per a l'espai, però es podran assaborir els ja coneguts tacs de costellam de porc fumats sobre brasa de tamarinde, o la seva tremenda lasanya mumbai. I el preu, begudes a part, serà molt similar al 'delivery': uns 25 o 30 euros.

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat