Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Delafé
Foto: Vividora FestivalDelafé

Delafé, Suu y Soleá Morente actuen gratis als espais més emblemàtics d'un hotel de Barcelona

Els concerts són en petit format i formen part de la primera edició del Vividora Festival

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'estiu és una temporada plena de música gràcies, en bona part, als festivals. Malgrat que el bon temps està a punt de marxar, encara podeu allargar-lo una mica més amb una jornada d'actuacions en directe: DelaféSuu y Soleá Morente actuaran gratis en alguns dels espais més emblemàtics de l'hotel Kimpton Vividora, al número 15 del carrer del Duc, el pròxim diumenge 17 de setembre.

L'hotel acollirà una sèrie de concerts acústics, en un entorn exclusiu i íntim al cor del barri Gòtic. Suu donarà el tret de sortida a la jornada a les 12.30 h amb una actuació a la Terrassa de Vivi, amb unes vistes privilegiades de Barcelona. Després del descans per dinar, Delafé inaugurarà els concerts de la tarda en una de les suites de l'hotel, a les 17 h. Finalment, a les 19 h, Soleá Morente tancarà el festival amb un toc de flamenc a la Terrassa de Vivi.

Les actuacions formaran part de la primera edició del Vividora Festival, que pretén apropar al públic a l'escena musical actual. L'entrada és completament gratuïta, però per la capacitat reduïda dels espais, l'accés serà molt limitat, amb un aforament de màxim 30 persones per concert. Per assistir-hi, només heu de participar en el sorteig del perfil d'Instagram de l'hotel, que estarà obert fins al 15 de setembre.

Kimpton Vividora
Foto: Lorenzo VecchiaKimpton Vividora

NO T'HO PERDIS: 18 terrats de Barcelona amb vistes espectaculars

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat