Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Montserrat Sabadell i les cassoles del Bar Brusi
Foto: Maria DiasLa Montserrat Sabadell i les cassoles del Bar Brusi

Desapareix definitivament l'històric bar Brusi (que es transformarà en una gelateria)

Un cartell a l'entrada anuncia l'obertura de l'Elisa, una gelateria italiana que ja compta amb un local situat ben prop

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

No només era un dels bars més emblemàtics del centre de la ciutat, sinó que, a més, amagava una bonica història. Un espai amb ànima, amb una decoració que recordava temps pretèrits. Però el Bar Brusi va marxar sense fer gaire soroll, ens n'assabentàvem a l'abril i ara ja sabem què serà del seu llaminer emplaçament del carrer Llibreteria, 23, on ja no podrem trobar menús del dia ni l'ambient casolà.

Segons avança El Periódico, el Brusi es convertirà en una altra de les gelateries que poblen el centre de la ciutat. Nou mesos després que la família Sans Sabadell deixés el local, un cartell a l'entrada anuncia l'obertura de l'Elisa, una gelateria italiana que ja compta amb un local situat ben prop, a la cantonada del número 15 de la plaça de Sant Jaume.

La cantonada del bar Brusi, ja tancat
Foto: Time Out BarcelonaLa cantonada del bar Brusi, ja tancat

Josep Sans, fill de la Montserrat Sabadell, històrica gerent, explicava que la decisió de tancar el Brusi va estar motivada per la normativa municipal i la impossibilitat d'adaptar-s'hi. Desapareixia així tot un emblema del centre de la ciutat. Recordarem les seves característiques cassoles de guisats de cuina catalana i les truites que anaven de la barra al plat del client.

A banda de la cuina, trobarem a faltar el seu ambient que et transportava als anys setanta, el seu mobiliari 'vintage' amb taules i cadires de fòrmica, envoltat d'hule, un establiment que no canviava d'imatge des de 1975, quan el van reformar, i que amb ell es perd més de mig segle d'història d'uns dels pocs racons autèntics que quedava al Gòtic.

NO T'HO PERDIS: els preus del transport públic es disparen a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat