Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Desigual Arenes de Barcelona
Foto: Desigual

Desigual reobre una de les seves botigues de referència a Barcelona (amb uns emprovadors molt originals)

L'espai té uns 900 metres quadrats i busca connectar amb el públic més jove

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'arribada del Nadal està a tocar i, esclar, també la temporada de compres. Les botigues de la ciutat ja estan preparades i algunes tornen a inaugurar antics espais, com és el cas de la botiga de referència de Lola Casademunt. Ara, Desigual també se suma a recuperar un dels seus locals més rellevants de la ciutat. La marca eivissenca ha reobert la seva botiga a les Arenes de Barcelona amb una imatge renovada i adaptada a les noves necessitats dels consumidors.

El nou concepte amb el qual Desigual ha redissenyat la botiga, que té 900 metres quadrats, està pensat per arribar a un públic més jove i millorar l'experiència de compra dels seus clients. A través de tonalitats monocromàtiques amb tocs de colors intensos a les catifes i sofàs, el nou disseny presenta les peces de la marca com a protagonistes i crea un ambient molt més coherent amb la nova imatge de la firma. 

Desigual Arenes de Barcelona
Foto: Desigual

La joia de la botiga són els nous emprovadors, que estan situats al centre i que també funcionen com a aparadors, ja que les parets exteriors presenten alguns articles de les col·leccions de dona i home i diversos accessoris. A més de donar rellevància els valors de l'originalitat i atreviment característics de Desigual, l'estructura està inspirada en l'expressionisme alemany, un moviment que posa l'expressió de l'artista per davant de tot.

NO T'HO PERDIS: Així és la primera botiga a Barcelona d'aquesta marca que ho peta a Madrid

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat