Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ameba Parkfest 2023, BeGun
AmebaAmeba Parkfest 2023, BeGun

Deu hores de música electrònica gratis al centre de Barcelona

La novena edició de l’Ameba Parkfest s’instal·la al Parc de l’Estació del Nord

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

L’arribada del bon temps implica que les activitats a l’aire lliure també tornen. Siguin festivals, rutes guiades per la ciutat o descobrir noves platges on veure passar les hores. Com a bons mediterranis, ens encanta fer vida a l’exterior. Si a més dels rajos de sol també us agrada és la música electrònica, bingo: l’Ameba Parkfest torna amb la seva novena edició. 

La jornada se celebrarà el pròxim 11 de maig al Parc de l’Estació del Nord, a l’Eixample, des del migdia fins a les deu de la nit; exacte, deu hores continuades de música electrònica en directe, i a més, gratis. I com ja és habitual, aquesta edició també congregarà art urbà, gastronomia i tallers infantils perquè tothom pugui gaudir-lo a la seva manera.

El cartell del festival encara no s’ha oficialitzat, però seguint amb la tradició d’Ameba, predominarà l'escena local. L’any passat, per exemple, l’organització va portar a l’escenari a Nahoomie, Sofy Suars, Less J, Cesar de Melero i Joy Boyz, entre molts d’altres, i va arribar a reunir a més de 10.000 persones en la diada.  

Ameba Parkfest 2023, Cesar de Melero
AmebaAmeba Parkfest 2023, Cesar de Melero

Les arrels del festival

El Parkfest es deriva de l’escena musical electrònica de Barcelona i existeix gràcies als socis i voluntaris d’Ameba, l’Associació de Música Electrònica de Barcelona, que fan possible aquest esdeveniment gratuït a partir del seu treball altruista. 

De fet, la mateixa Associació es va constituir l’any 2014 com a una entitat sense ànim de lucre per dur a terme diferents activitats culturals relacionades amb la música electrònica i tot allò que l'envolta. Des de la promoció i difusió de música del gènere creada a Catalunya, en especial a la ciutat de Barcelona, fins a l’organització de diversos esdeveniments –com xerrades, cursos i conferències, entre d’altres–, Ameba s’ha consolidat com una comunitat cultural, formativa i lúdica.  

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat