Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Diamants del Barça
Foto: F.C. Barcelona

Diamants fets amb la gespa del Camp Nou: així és la col·lecció de joies del Barça per recordar l'antic estadi

La línia inclou polseres amb insígnies de col·leccionista, penjolls de plata i 57 diamants d'1,00 quirats

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Tot i que fa un any que el F.C. Barcelona es va traslladar temporalment a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, molts culers encara no se senten com a casa. L'estadi del club blaugrana es va inaugurar el 24 de setembre de 1957 i, des de llavors, ha estat la casa de moltes generacions de culers. Perquè els aficionats i aficionades puguin portar un tros de la història amb ells, el Barça ha tret una col·lecció de joies que inclou diamants fets amb la gesta de l'antic Camp Nou.

Diamants del Barça
Foto: F.C. Barcelona

'Ple d'història, ple de futur' és el nom de la col·lecció que inclou polseres amb un diamant de 0,10 quirats dins d'una insígnia de col·leccionista del Camp Nou de plata; penjolls amb diamants de 0,10 quirats i la mateixa insígnia banyada en or; i insígnies de l'estadi per enganxar a la samarreta. La joia de la corona, però, és una col·lecció exclusiva de 57 diamants d'1,00 quirats. Si en voleu un, haureu d'estalviar: cadascun té un preu de 15.000 euros.

Com s'han aconseguit els diamants?

Perquè els culers poguessin mantenir viva i present la memòria del Camp Nou, el club va crear tots els diamants de la col·lecció a partir del carboni de la gespa de l'estadi i, en el cas dels 57 diamants exclusius, la gespa utilitzada és la de l'últim partit del Barça al Camp Nou.

Diamants del Barça
Foto: F.C. Barcelona

Per crear-los, primer té lloc la fase de carbonització, que és on s'obté el carboni de la gespa i es prepara per a la cristal·lització. La fase de creació és el segon pas, on es fa servir alta tecnologia i energia renovable per crear diamants d'origen únic, sostenibles i amb un impacte mediambiental igual a 0. Seguidament, els especialistes donen forma al diamant en brut per polir-lo en un procés que s'anomena la talla. Finalment, es procedeix a la cerificació IGI, un procés on tots els diamants s'acompanyen amb un certificat d'autenticitat que detalla les seves característiques, l'origen del carboni i la certificació de la sèrie.

On comprar les joies?

La col·lecció ja està disponible a la pàgina web del club blaugrana i els preus van des dels 499,99 euros de les polseres fins als 15.000 euros dels diamants polits.

NO T'HO PERDIS: El Camp Nou és l'estadi europeu preferit dels aficionats anglesos per jugar els partits fora de casa

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat