Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Camp Nou
Foto: ShutterstockCamp Nou

El Camp Nou és l'estadi europeu preferit dels aficionats anglesos per jugar els partits fora de casa

Els aficionats del Burnley són els més entusiasmats per assistir a un partit al Camp Nou

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'inici de les obres del Camp Nou i el trasllat del F.C. Barcelona a l'Estadi Olímpic van fer estar de dol als culers: haver de deixar l'emblemàtic estadi blaugrana durant una temporada no va ser una notícia ben rebuda per l'afició, tant nacional com internacional. I és que una enquesta de finals d'aquest any feta a 3.000 ciutadans del Regne Unit revela que un de cada sis fanàtics, el 14,7%, consideren el Camp Nou com la seva seu europea principal fora de casa, i esperen impacients la seva reobertura.

Els resultats de l'enquesta, realitzada per SeatPick, un dels buscadors d'entrades més coneguts del món, han explicat també que 6 de cada 10 aficionats, un 61,2%, prefereixen els partits fora de casa envers els que es juguen al seu mateix estadi. De tots els enquestats, els aficionats anglesos del Burnley són els més entusiasmats per assistir a un partit al Camp Nou, ja que l'han escollit un 27,3% del total, seguits pels del Liverpool FC, on el 17,1% dels seguidors esperen impacients tornar al nou estadi renovat.

Quant estarien disposats a pagar?

L'enquesta també ha revelat el pressupost màxim que els aficionats estarien disposats a pagar per una entrada d'un partit fora de casa. Els fans del Burnley són els que més pagarien, amb una mitjana de més de 300 euros, una xifra molt allunyada de la dels de l'Aston Villa, que han assegurat que no es gastarien més d'uns 50 euros.

NO T'HO PERDIS: Un festival dedicat al Barça i l'afició blaugrana s'instal·larà aquest Nadal a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat