Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dua Lipa triomfa amb el seu últim videoclip rodat a Barcelona

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Barcelona és ciutat de rodatges, no hi ha dubte que té espais únics i un clima perfecte per a ser la temptació de molts directors i productores. CANADA, una de les productores audiovisuals més premiades de país i coneguda per videoclips mítics com 'Malamente' de la Rosalía, entre molts altres, ha estat l'encarregada de produir i realitzar el videoclip del nou single de Dua Lipa. Barcelona, ​​un cop més, ha estat la ciutat escollida per rodar una de les seves produccions, concretament a l'interior d'un dels pavellons de les naus de Fira Barcelona, ​​a plaça Espanya. Just davant del recinte on s'organitza el Sonar dia. No només ha comptat amb espais d'aquí sinó que la majoria de professionals, tant darrere com davant de càmera, són del país. "Aquest videoclip és l'exemple del talent que tenim, ja que, a excepció dels dibuixos animats i el director de fotografia, la resta són tot professionals de país", ens explica Karen, una de les productores del videoclip.

Videoclip de 'Physical'. Dua Lipa
Videoclip de 'Physical'. Dua Lipa
FOTO: Videoclip de 'Physical'. Dua Lipa

'Physical', una trepidant cançó pop amb aires dels 80 que ja encapçalava llistes musicals abans de la sortida del videoclip, confirmen, entre moltes altres coses, que Dua Lipa és una de les grans dives del pop. CANADA, seguint la seva estela d'obres que sempre intenten donar una volta a l'establert, aquest cop ha tornat a signar una superproducció de les que complementen i enriqueixen la mateixa cançó. En ell, la cantant es veu envoltada d'un espai efímer ple de colors, llums i 120 ballarins que fan que el videoclip vagi agafant un ritme frenètic i absorbent. Angles de cambra impossibles, explosió de colors vius i una combinació trepidant de plànols, fins i tot animats, que fan del videoclip una peça brillants i vibrant.

Dua Lipa se suma a la llista d'artistes que han rodat els seus videoclips a Barcelona, ​​encara que no ho fa de forma tan explícita ni aprofitant icones de la ciutat com si va fer Jain, donant protagonisme a localitzacions com les Tres Torres de la Central Tèrmica del Besós o Montserrat. Per cert, el 28 d'abril, Dua Lipa tornarà a pocs metres de la localització del seu últim videoclip, concretament al Palau Sant Jordi amb la seva gira mundial de concerts.

NO T'HO PERDIS: Els grans concerts del 2020 a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat