Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sartoria Panatieri
Foto: Maria Dias Sartoria Panatieri

Dues pizzeries de Barcelona són entre les deu millors d'Europa

Sartoria Panatieri i La Balmesina apareixen al número cinc i deu del rànquing de Top Pizza

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Barcelona és territori de pizza excelsa amb totes les de la llei. Acaba de fer-se públic el rànquing de la prestigiosa guia pizzera 50 TOP Pizza, que reconeix les 50 millors pizzeries d'Europa, i hi apareixen dos establiments de Barcelona entre els deu primers llocs: Sartoria Panatieri al número cinc, i La Balmesina al número deu.

De Sartoria Panatieri, la guia ha valorat que “el seu és un producte ple de personalitat, que es diferencia de la tradició napolitana: ben fermentada i fragant, la seva massa és com un plat que acull la cobertura, sovint molt elaborada però sempre equilibrada. Les pizzes estan coronades per les hàbils mans dels xefs i això realment es nota. Les combinacions mai són trivials". També han estat guardonats amb el premi especial Pizza of the Year 2022 per la seva elaboració amb anxoves del Cantàbric, tomàquet, escarola i puré d'olives kalama. I renoven el reconeixement a l'alta sostenibilitat ambiental, Forno Verde / Green Oven 2022.

De La Balmesina, destaquen que “la pizza s'enforna en un forn de llenya, cosa que li dona la seva fragància típica, i la massa fermenta a la perfecció. Les farines orgàniques i el llevat de 72 hores fan que la massa sigui lleugera i digerible ". I també que a més de gaudir de grans pizzes, “preparen plats de cuina italiana molt ben fets”.

Peppe Pizzeria a París torna a guanyar, per segon any consecutiu, la primera posició com a millor pizzeria d'Europa, exclosa Itàlia. Les 25 primeres posicions del rànquing Europa 2022 entren per dret a les 100 millors pizzeries del món, que es reuniran a Nàpols el 7 de setembre al Palazzo Reale.

NO T'HO PERDIS: Les millors pizzes de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat