En Max Morbi –mòrbid vol dir blancor delicada, gran nom per a un pizzer– és un ferm defensor d’una nova manera de fer pizza: “La pizza és sobretot textura. Cal un bon equilibri amb el gust, i som partidaris de portar-la al terreny de l’alta panificació”. Ells són italians, però van
“descobrint tot allò que et diu la tradició que no has de fer”. A La Balmesina, oberta des del 2017, hi trobareu tres masses (a partir de massa mare i moltes hores): la clàssica, fina i cruixent; una d’espelta integral, i la Pala. Aquesta darrera, una de rectangular per compartir, en porcions. Tireu-vos-hi de cap! Ells marquen el camí a seguir en la pizza moderna.
La Balmesina
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Balmes, 193
- Sarrià-Sant Gervasi
- Barcelona
- 08006
- Contacte
- Veure Web
- 93 415 62 24
- Transport
- Gràcia (FGC)
Discover Time Out original video