Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bar Bunker
Foto: Bar Bunker

El bar de copes dels búnquers del Carmel no podrà obrir per no tenir la llicència de l'Ajuntament

El local pretenia obrir al públic sense demanar el permís a la zona del turó de la Rovira

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Els búnquers del Carmel s'han convertit en els últims mesos en un lloc d'atracció turística cada cop més massificat. TikTok s'ha omplert de vídeos d'estrangers recomanant les vistes des d'aquest lloc, uns vídeos que serveixen de reclam per a més persones i que han convertit aquest lloc en el mirador de moda de Barcelona. Aquesta turistificació ha fet que alguns hi veiessin una oportunitat empresarial, com ha estat el cas d'un bar de copes. Per a sorpresa dels veïns, un dels locals del Turó de la Rovira va establir a la seva entrada un cartell amb el nom de 'Bar Bunkers'.

Després de moltes queixes, l'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que denegarà la llicència pertinent al negoci en cas que la demanin, una acció que encara no han dut a terme. En tot cas, el local està ubicat en una zona qualificada de renovació urbana, el que denega la inauguració d'un bar musical.

Els veïns no han deixat de mostrar una gran preocupació per la possible obertura i les conseqüències que aquesta tindria pel barri. L'arribada massiva de turistes a la zona ja afecta als veïns de la zona, i una obertura d'aquest tipus només potencia el turisme de borratxera en un carrer que ja està afectat diàriament pel botellot i tot el que aquest implica.

NO T'HO PERDIS: Les millors cocteleries de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat