Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El BCN Film Fest es farà al juny (i amb públic) als cinemes Verdi

Les dates anunciades són del 25 de juny al 2 de juliol de 2020

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

La quarta edició del Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi no es va poder celebrar a l'abril, com cada any, coincidint amb la Diada del llibre i la rosa, però, segons ha anunciat l'organització, ja té noves dates. El festival es farà a la seva seu oficial, els Cinemes Verdi, del 25 de juny al 2 de juliol d'aquest any, cosa que el convertirà en un dels primers esdeveniments cinematogràfics amb públic després de l'aturada que ha mantingut les sales tancades des del 14 de març.

El festival conservarà totes les seccions previstes i està treballant per mantenir al màxim la programació, però l'acabarà d'anunciar durant l'última setmana de maig. La secció Oficial continuarà centrada en adaptacions literàries, pel·lícules basades en fets històrics i biopics. La secció Imprescindibles estarà dedicada a Éric Rohmer per commemorar els cent anys del seu naixement (de fet, el pòster del festival és un homenatge a 'Cuento de primavera').

Póster BCN Film Fest 2020
Foto: BCN Film Fest

El BCN Film Fest diu en la seva nota de premsa que "té la intenció d’ajudar en la recuperació del pols cultural, social i econòmic de la ciutat de Barcelona, en general, i del barri de Gràcia, en particular". Es mantindrà el preu popular de les entrades a 2,90 euros i es compliran totes les mesures sanitàries i d'aforament que pertoquin.

NO T'HO PERDIS: Els millors films del DocsBarcelona (en 'streaming')

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat