Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El BCN Film Fest serà presencial i amb entrades a 2,90 €

El festival torna a les dates habituals, del 15 al 23 d'abril, als Cinemes Verdi

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

La cinquena edició del Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi es tornarà a celebrar el mes d'abril, del 15 al 23 als cinemes Verdi i alguns centres cívics de la ciutat. Tot i que l'edició de l'any passat es va posposar a causa de la pandèmia, els organitzadors ja han anunciat que enguany es farà en les dates habituals, al voltant de Sant Jordi. Serà 100% presencial i sempre respectant les mesures de seguretat, com ja es va fer en la passada edició, el juny del 2020. Les entrades, a 2.90 €, es podran comprar a partir del 5 d'abril a través de la seva pàgina web. 

La programació inclou la projecció de 50 títols en nou dies, entre els quals destaquen 'Mamá María (La Daronne)' de Jean-Paul Salomé amb Isabelle Huppert; 'Penguin bloom', de Glendyn Ivin amb Naomi Watts; i 'Sueños de una escritora en Nueva York (My Salinger year)', de Philippe Falardeau amb Margaret Qualley i Sigourney Weaver. Aquesta edició estarà dedicada a la comèdia, els documentals d'art, el cinema japonès i el cinema d'autor, aquest cop dedicat a Charles Chaplin que just es commemora el centenari de 'El chico' (1921). 

Festival Internacional de Cinema de Barcelona Sant Jordi
Foto: BCN Film Fest

A part de les tradicionals pel·lícules sobre esdeveniments històrics, adaptacions literàries i biopics que formen part de la secció oficial del BCN Film Fest, també s'organitzaran xerrades i col·loquis, en un dels quals s'ha confirmat l'assistència de Nicolas Winding Refn.  

La directora del festival i periodista Conxita Casanovas ha reivindicat la importància del cinema avui dia i la il·lusió que la gent pugui tornar al cinema després de mesos d'incertesa, el tancament temporal d'algunes sales i l'endarreriment d'algunes estrenes: "Crec que podem contribuir a fer que la gent recuperi la rutina d’anar al cinema i els espectadors recobrin la confiança de veure cinema a les sales", ha dit.

NO T'HO PERDIS: Gustav Klimt, protagonista de la nova exposició immersiva del Centre IDEAL del Poblenou

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat