Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Exposición Klimt. La experiencia inmersiva
Foto: Centre d'Arts Digitals IDEAL

Gustav Klimt, protagonista de la nova exposició immersiva del Centre IDEAL del Poblenou

La nova proposta, que s'inaugura el 16 d'abril, tindrà més de 1000 m2 de pantalla, experiència amb ulleres de realitat virtual, i espais interactius

Per
Erica Aspas
Publicitat

Després d'estrenar-se amb una superexposició que ens introduïa –literalment– en les obres de Monet i de fer-li un merescudíssim homenatge a la fotografia analògica i als grans fotògrafs barcelonins del segle XX a 'Barcelona. Memòria fotogràfica' –que apura els seus últims dies– el Centre d'Arts Digitals IDEAL presenta la seva tercera producció immersiva de gran format, aquesta vegada centrada en l'obra de Gustav Klimt.

'Klimt, l'experiència immersiva', que és com es diu, és una coproducció internacional amb Exhibition Hub que s'estrenarà el 16 d'abril simultàniament a la Galerie Horta de Brussel·les. Encara que falten un parell de mesos per poder participar d'aquesta experiència, ja podeu comprar les entrades.

Exposició Klimt. L'experiència immersiva
Foto: Centre d'Arts Digitals IDEAL

Gustav Klimt és un dels artistes més reconeguts i reconeixibles –té una estètica inconfusible– de tots els temps, un pintor extraordinari que va crear algunes de les obres més importants de la història de l'art i que ara podreu veure des d'un punt de vista únic. Amb aquest ambiciós projecte para a tots els públics, podrem conèixer millor la seva obra i vida a través de projeccions immersives de gran format amb més de mil metres quadrats de pantalles, experiències amb ulleres de realitat virtual així com espais interactius. 

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions que pots veure ara a Barcelona.

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat