Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Celler de Can Roca obre una botiga efímera de xocolata a Barcelona

La versió 'pop-up' de Casa Cacao serà al Mandarín Oriental del 24 de novembre al 5 de gener

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Nadal és l'època en què menjarem més xocolata de l'any (no cal fer un estudi per comprovar-ho). I la bona notícia és que Casa Cacao, la fàbrica de xocolata d'El Celler de Can Roca, obrirà una botiga pop-up a l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona del 24 de novembre al 5 de gener del 2023

Aquesta serà la primera botiga que Casa Cacao obre a Barcelona. I que funcioni durant tot el període nadalenc serà una bona oportunitat per portar a taula els diferents productes del 'bean-to-bar' –una fàbrica de xocolata que fas tot el procés de la fava a la rajola– dels Roca: tauletes de diferents orígens de cacau, bombons (també de gegants!), així com la col·lecció de Nadal, que inclou un torró de faves de cacau i una gamma de torrons i figures nadalenques. També s'hi podrà comprar una edició especial del calendari d'advent del Celler de Can Roca, i dues propostes de panettone de quilo, amb massa mare fermentada lentament durant 48 h. 

Casa Cacao
Foto: Casa CacaoCasa Cacao

En Jordi Roca, encarregat de la part dolça del triumvirat, explica que Casa Cacao és un projecte que aporta un valor afegit molt gran: "Elaborem xocolates que busquen la diferència per sobre de la uniformitat. Perquè cada origen, cada productor, cada partida, cada elaboració mostren una de les mil cares que completen la vida del cacau". No hi trobareu només articles nadalencs: entre altres delícies, aquí us hi espera crema de cacau 'made in Roca' –el Rocacau– o la millor xocolata en pols que us pugueu imaginar. 

NO T'HO PERDIS: Restaurants de grup per a totes les butxaques

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat