Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Restaurants per a grups per a totes les butxaques

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Restaurants per a grups per a totes les butxaques

Àpats massius i de qualitat a preus econòmics, mitjans i de luxe a Barcelona

Per Ricard Martín
Advertising

Quanta més feina hi ha, més tensió. Podeu provar a fer una alliberadora sessió d'escape room de terror. Però és més pràctic que tota aquesta pressió surt alliberada, com un tap de xampany, en els sopars d'empresa, cerimònies que van des d'una agradable sessió de riallades amb els companys fins a inicis de bacanals que poden acabar com 'Resacón en Las Vegas' (prepareu els remeis per a la ressaca). Aquí teniu una oferta per triar i remenar, per a totes les butxaques.

NO T'HO PERDIS: la llista amb els 50 millors restaurants de Barcelona!

Qualitat low cost: límit 25 €

La Querida

Restaurants

Què és? Un bar-restaurant on podreu fer tots els àpats del dia.

Per què hi heu d'anar? De dilluns a divendres, fan un menú de migdia a preus molt competitius, de 9,50 a 11,50 euros segons si teniu molta gana o una mica menys. Tenen també un menú de grup a base de tapes i plats per compartir per uns 22 euros sense beguda que us farà sortir rodolant. Inclou, per exemple, patates braves, ensaladilla russa i nachos que haurien de sortir als rànquings dels millors, hummus, croquetes i costelles teriyaki. Inclou una ampolla de vi entre quatre i una canyeta de benvinguda. 

No t'ho perdis: Sigui amb el menú de grup o per berenar o esmorzar, demaneu un trosset d'alguns dels pastissos casolans que fan. Ja ens donareu les gràcies.

Chicha Limoná

4 de 5 estrelles
Restaurants Espanyola

De què va? Chicha Limoná és un doble local per a ús intensiu: esmorzars, berenars, vermuts i, evidentment, menjars i sopar, i còctels. Chicha: un menú de migdia immillorable, a un preu molt ajustat pel que fa a la qualitat, hi podreu menjar des d’uns espaguetis amb peix i marisc fins a un modèlic 'marmitako'. 

I per a grups? Doncs una delícia. Us diposen en format tapa un menú de set passes amb delicadeses com pollastre especiat amb amanida d’alga wakame i girgoles saltejades amb gingebre, soja, all i julivert, les seves braves o costelles Duroc lacades a baixa temperatura amb fonoll i pak choi, i una ampolla de vi per cada quatre (aigua i pa inclosos). Si de cas és molt carnívor, però si truqueu segur que us fan un 'apanyo'.

Advertising
Sifó
© Ivan Giménez

Sifó

Restaurants El Raval

De què va? Pablo Antico i Jorge Runnacles van reconvertir el Sifó de bar de nit a restaurant que que abraça, per fi, “l’argentinitat sense complexos”. Mestres de la carn i de la creativitat popular, auguren una graella I+D, pizza argentina –quasi inèdita a Barcelona–, empanades i un tiquet que va “d’allò universal fins al que et vulguis gastar”.

I per a grups? Tenen una sala amb llum del pati interior espaiosa i preciosa, i agafen grups de fins a 45 persones. La seva filosofia és la del vestit a mida: res de mails, els truqueu, els expliqueu què voleu i per un mòdic preu d'entre 25 i 30 euros us confeccionarán un menú amb una degustació de tres talls de carn de brasa argentina, i entrants com provoleta a la brasa i xoriço i morcilla criolla i lletons. No carnívors, no fugiu, que us tindran en compte amb moltes opcions de qualitat.

Sagarra
Foto: Sagarra

Sagarra

Restaurants El Raval

De què va? A vint metres de La Rambla també s'hi pot menjar bé. Aquest restaurant casolà ofereix cada dia de la setmana un menú immillorable, on s'ajunten preu ajustat, bon producte i racions generoses. És un lloc ampli, còmode i amb bon servei, més visitat pels locals que pels turistes.

I per a grups? S'han empescat un menú de grups a 25 € on hi ha bon mam sense límit (blanc i negre Sumarroca) i un pica-pica d'hummus amb oli verge, llimona i torradetes, patates braves de la casa, xips de carxofes i musclos bouchot a la planxa amb farigola. De segon, salmó a la crema de porro i anet o arròs de muntanya. Amb gana no quedareu, i això és cuina catalana de la bona. Per pocs euros més (30 i 35 €) tunegen dos menús amb més opcions, com mandonguilles amb sípia (aquí això ho toquen molt bé) o civet de senglar, un dels plats fetitxes del xef.

Advertising

L'Antic Magatzem

Restaurants Catalana Eixample

De què va? Menys conegut del que seria just, aquest restaurant proper al Paral·lel amb esperit de casa de menjars ofereix un menú i una carta que és com menjar a casa l'àvia. Bons canelons i uns bunyols de bacallà que val la pena tastar.

I per a grups? Tenen diversos menús de grup: per 25 €, si sou de 4 a 46 persones, podeu gaudir d'aperitius com el carpaccio de bacallà o els musclos al vapor, d'un segon plat a escollir –entre ells entrecot o turbot!– postres i beguda i cafè inclosos. Si voleu una coseta més lleugera, per només 15 € podreu tastar una llarga llista de plats per picar abans de les postres. Per pocs euros més, trobareu 4 menús més de grups.

Biocenter

Restaurants Vegetariana El Raval

De què va? Un dels vegetarians més clàssic de Barcelona, que ha sabut adaptar-se als nous temps. 

I per a grups? Disposen d'un menús de grup que poden seduir el carnívor més recalcitrant (encara que al company garrulo que vol anar a menjar galta de porc i braves al Mesón Los Toreros potser no el satisfarà). recs. Per 24,95 €, luxúria vegana, amb una degustació de quatre primers per compartir, com per exemple bastons de seitàn casola arrebossats amb salsa de chipotle i kètchup casolà, i segons com lassanya de pasta artesana d'espinacs i verduretes al forn amb provolone. Per beure, dos copassos de vi per cap. 

Un sopar molt arregladet: de 25 a 35 €

Pepa Tomate
© Mariona Villavieja

Pepa Tomate

3 de 5 estrelles
Restaurants Catalana Vila de Gràcia

De què va? Aquest restaurant de producte de proximitat ha sabut combinar una oferta gastronòmica amb un toc autoral –divertit i fàcil d'entendre– i que alhora sedueix un públic familiar, que vol cuina de la terra però amb ganes de fer un pas més enllà.

I per anar en grups? Doncs gens malament. Us agafaran si sou un mínim de sis i un màxim de 15. Aquí la cosa va de fer tastets. Però així com en alguns restaurants per 28 euros us fan desfilar una vulgaritat de fregits infames –no direm noms!– el Menú Pepa és un festival de cuina fresca i curosa, amb esperit de platillo català. Exemples: entrants d'ensaladilla russa i pa de coca, i sis passes a compartir que inclouen bunyols d'espinacs amb allioli de mel, calamars a la romana amb maionesa de cítrics o mandonguilles amb sofregit i parmentier. Una ampolla de vi entre cada tres i postres, per 28 €.

CASA ANGELA
© Anna Jimenez Roig

Casa Àngela

Restaurants Catalana Sagrada Família

De què va? Un establiment familiar molt arrelat al barri, obert l'any 1947.  El 2017 en Manel Forés i en Joaquin Viñas van fer-se càrrec del local, i el van rebatejar en honor a la senyora Àngela, que tantes truites de patates hi havia fet. Ara, amb el nom de Casa Àngela, hi manen els arrossos.

I per anar-hi en grup? Doncs han tingut molt en compte els vegetarians. Per 28 euros, els ofereixen el menú Nadal Verd, amb set passes, postres i torrons, que van d'allò quotidià fet de manera molt solvent (hummus d'albergínia, ensaladilla amb el toc nòrdic habitual) fins a plats de luxúria ovolactiovegetariana, com per exemple ous estrellats amb bolets de temporada i tòfona. Per 36 € ja passeu a un menú pica-pica de luxe: braves, ensaladilla, musclos marinera, croquetes, tot amb el toc gurmet de la casa.  

Advertising
Atapa-It
FOTO: Atapa-It

Atapa-it

Restaurants

De què va? La seva vocació és la tapa gastronòmica, i ho fan la mar de bé, el Graupera i l'Ana Bas. La filosofia és la de compartir, viure i gaudir i l'especialitat són les tapes de disseny amb un producte fresc i de qualitat.

I què han preparat? Doncs un menú degustació que fa venir les dents llargues. Per 30 € justos, amb aigua, vi i postres, quatre entrants a compartir –les seves famoses braves, croqueta, burrata, salmó marinat– i dos segons a triar, que passen per un melós de vedella amb bolets, salsa de vi negre i ratafia o un suquet de peix amb salsa de marisc i parmentier.

Auto Rossellon
© Maria Dias

Auto Rosellon

Restaurants Mediterrània

De què va? Si menges a l’Auto Rosellon –dit així perquè ocupa l’espai d’una antiga botiga de recanvis de cotxe– no l’oblides fàcilment. Sota una aparença de total descontextualització culinària, fan cuina de la bona, amb molt bon producte i receptes directes, sense jocs de mans,

I per a grups? Doncs tenen un bon repertori. Un parell de menús, a 29 i 35 €, on tots els plats són per a compartir, i la cosa comença vegetariana i sucosa (babaganuix, crema de carbassa, moniato rostit amb tomàquet caramel·litzat..) i acaba proteïnica i per sucar-hi pa, via bacallà confitat amb romesco i una 'tosta' de 'pulled pork' amb pico de gallo i 'jalapeños'. I dos menús més, a 39 i 45 € amb segons per compartir. 

Advertising
Pan & Oli. Braves
© Cristina Reche

Pan & Oli

4 de 5 estrelles
Bars i pubs Bars de tapes Sants

De què va? Pan & Oli encapçala l’onada de cuiners joves que recuperen la tapa en clau catalana amb imaginació i bon producte.

I per a grups? Ofereixen molt a canvi de poc: per 35 € justos, tastareu un petit menú degustació que comença per la seva esqueixada i les seves bravas i passa per set platets amb sabor clàssic, com els profiterols de bacallà o el ravioli de patata i desemboca en una 'cochinita pibil'.

Mar i muntanya de Can Boneta
© Iván Moreno

Can Boneta

Restaurants

De què va? Uns altres que també haurien de ser patrimoni protegit: a Can Boneta de tant en tant s’hi colen turistes que s’escapen de la ruta immunda de la Rambla, que es pensen que això és una aixecada de camisa. Doncs, no, és real: aquí conflueixen la cuina mamada de pares i sogres amb la tècnica moderna.

I què fan, per a grups? Doncs és, com diría Marlon Brando, una oferta que no podreu rebutjar. Per 39 € fareu un passeig per els millors plats de la casa, amb sis primers i quatre segons (un rere l'altre, no pas per triar, ep). Estem parlant de meravelles com pop amb crema de patata, pebre vermell i cansalada cruixent, o caneló de confit d’ànec amb salsa de foie. Són generosos: per aquest preu, vi, aigua i pa de coca, per 39 €. Tot inclós. I si sou entre 18 i 24 persones, us tancaran el restaurant per a vosaltres!

Advertising

Casa de Tapes Cañota

Restaurants El Poble-sec

De què va? El Cañota és un bar de tapes marineres d'inspiració gallega amb molt bones referències. Es tracta del germà petit del reputat Rías de Galicia, un dels grans restaurants gallecs de la ciutat i de l'Estat.  Peix i marisc, patates braves, pop a la gallega, amanida russa, canyes de cervesa i vins... L'oferta del Cañota és la de tota la vida però amb l'afegitó d'un puntet juganer de creativitat.

I per a grups? Traduït en menú de grups, l'oferta és un expositor de la cuina gallega en format tapa que és el somni humit dels fitipaldis de pica-pica: per 36 € (menú de 25 + 12 euros de beguda, que inclou canya i cafè per persona, i vi blanc i negre sense límits) pop a la gallega del milloret de la ciutat, lacón, braves a l'estil d'Albert Adrià, croquetes de pernil ibèric, galta de vedella, pebrots del Padrón.. Tot un festival.

Lliguem el gos amb llonganisses: més de 40 €

Windsor

4 de 5 estrelles
Restaurants Cuina creativa Eixample

De què va? Dóna bo comprovar com, en alguns casos (pocs), el pas del temps pot convertir-se en un aliat de la perfecció. És el cas del Windsor, que viu la seva millor temporada, sobretot des de la nova concepció que en Joan Junyent, jove emprenedor, i el xef David Fernández, li va saber donar per adaptar-lo als gustos i necessitats d'una clientela cada cop més fidel. Una obra d'ar, amb sales i salons majestuosos, ideals per a la intimitat.

I per a grups? A més de la carta, ofereixen fins ¡tretze! menús per a grups, que van des d'aperitius de vint euros per cap (amb bunyols de patata i bacallà fets al moment, o croquetes de lluç i rap) fins a sumptuoses desfilades de pica-pica de vuit passes, més una espatlla de lletó rostida 12 hores amb parmentier de patata i el suc de la cocció. Un ampli ventall d'alta cuina burgesa que va des dels 54 al 105 €.

Mar i muntanya de Can Boneta
© Iván Moreno

Can Boneta

4 de 5 estrelles
Restaurants

De què va? A Can Boneta hi fan bona cuina! Tapa i platillo creatiu amb regust de tradicional. El restaurant d’aquest arquitecte reconvertit en cuiner presenta una carta de platets clarament basats en el receptari català. Els anomenen “guisadets” i només de llegir-los a la carta ja ve salivera.

I el menú? Bestial. A la part baixa del luxe, per 41 euros us proposen una degustació que cobreix com qui diu tota la carta. Nou passes a compartir –amb tres guisadets!–, que inclouen petites meravelles entenedores, com un tàrtar d'albergínia amb sardina fumada i romesco verd, o llata de vedella a baixa temperatura amb salsa de vi negre per la part més contundent.

Advertising
Cecconi's
© Maria Dias

Cecconi's

4 de 5 estrelles
Restaurants Italiana

De què va? Un espai ampli i còmode, molt ben il·luminat i que serveix un menjar italià variat i amè. I de nivell d'alta gastronomia, amb plats com un 'vitello tonnato' molt bo i molt ben presentat, els nyoquis a la romana, o la focaccia que et deixen a taula com a piscolabis i amb un oli excel·lent. Les pastes, òbviament, són un dels seus forts. És el restaurant d'un dels grans clubs privats de Londres, obert a tohtom.

I per a grups? Doncs pel menú més econòmic, 50 €, us emportareu un festí de delicadeses, totes per compartir. D'aquelles de la cuina italiana en la millor de les seves versions. Qautre entrants, quatre plats principals a compartir i dues postres, que inclouen plats com el nyoquis a la romana al forn, un risotto de bolets silvestres amb formatge 'taleggio'. Si passeu al següent pas, un menú a 70 €, entra en joc la tófona negra. 

Fonda Espanya

4 de 5 estrelles
Restaurants Cuina creativa El Raval

De què va? Als fogons hi ha Germán Espinosa, un xef barceloní que ha assimilat al 200% la filosofia de Berasategui, la de mesclar l'avantguarda lúdica amb el sabor i la tradició. "Tenim les arrels en la tradició, però amb molts de sabors forts, plens de contrastos", explica el xef.

I per a grups? Podeu escollir entre 3 menús per a grups, de 45, 55 i 65 euros. sabeu allò de no menjar arròs per sopar? Doncs no té sentit, i ells amb saviesa s'ho pasen pel folre al de 45, amb dos segons d'arròs negre amb allioli o arròs de botifarra amb bolets. I set passes d'entrants amb la filosofia saborosa d'Espinosa ben patent, com tacos d'ànec 'hoisin' o albergínia escalivada amb pesto. I si no us abelleix l'arròs, doncs als altres dos menús hi campen canelons trufats o corvall a la meunière de poma verda.

Advertising

Fairmont Rey Juan Carlos I

Hotels Les Corts

De què va? No cal ser monàrquic per gaudir del gran luxe del Fairmont, un hotel de gran luxe que a taula es basa en la gastronomia clàssica amb un fort toc d'exclusivitat i personalitat, a càrrec del xef Claudio Aguirre.

I què s'hi menja? Doncs una cuina plena de sensibilitat del territori i amb un punt de creació, sense oblidar el context d'altas gastronomia d'hotel. Entre 73, 85 i 92 euros hi ha tres menús amb entrants com amanida de fonoll, salmó nature, quinoa i taronja i segons suculents i entenidors, com una daurada amb hummus de pèsols, suc de ceba tendra i escalunya rostida. No patiu per l'espai; els seus salons amb un cert punt d'Stanley Kubrick poden acollir la vostra empresa i tres més. Trobareu tota la informació dels àpats nadalencs de l'hotel aquí.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising