Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El certificat Covid deixa de ser obligatori a Catalunya

El Govern aixeca la mesura a partir de la mitjanit de dijous a divendres

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

És una de les mesures que recordarem als nostres nets: hi va haver una època que per entrar en un bar, un restaurant, un gimnàs o una residència havíem de presentar un certificat Covid. Doncs bé, ja no serà necessari buscar-lo al mòbil, ni fer gran el QR perquè el puguin escanejar. A partir de la mitjanit de dijous 27 al divendres 28 de gener, aquesta obligació deixa de tenir validesa. 

La decisió l'ha pres el Govern després de valorar un informe encarregat al Comitè Científic del qual es desprèn que la variant òmicron ha restat eficàcia al certificat, una mesura que inicialment estava destinada a frenar els contagis. La decisió coincideix amb la finalització aquest divendres de gairebé totes les restriccions vigents, amb l'excepció del tancament de l'oci nocturn, una mesura que es podria aixecar en les dues pròximes setmanes.

De fet, el sector de l'oci nocturn, ara tancat, va ser el primer a implementar el certificat el 8 l'octubre. A partir del 3 de desembre va ser obligatori per a entrar a bars, restaurants, gimnasos i residències de gent gran. 

NO T'HO PERDIS: Restriccions a Catalunya: què es pot fer i què no?

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat