Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Club Capitol tancarà per falta de renovació del lloguer

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

El Club Capitol, la penúltima sala teatral que queda a la Rambla, es veuria obligat a abaixar la persiana a final de temporada. Grup Balañà, l'empresa que gestiona el local, acaba d'anunciar en un comunicat que no podrà seguir la seva activitat a conseqüència de la falta de renovació en les mateixes condicions l'actual contracte de lloguer.

Segons exposen en la nota de premsa, la propietat del local ha anunciat "que no prorrogarà el contracte d'arrendament", la qual cosa podria acabar amb el tancament del teatre, que compta actualment amb dues sales. De moment, es desconeixen les intencions que la propietat té per al local, o si altres productores podrien optar a seguir amb l'activitat teatral.

En tot cas, Grup Balañà deixaria de gestionar l'espai a partir de l'estiu de 2020, un problema afegit per al Club Capitol, que la passada temporada va romandre tancat des de juliol: una fuita va obligar a cancel·lar totes les funcions fins a l'actual temporada. Els problemes semblen que no s'acaben en aquest espai situat en una zona tan atractiva per als especuladors immobiliaris.


NO T'HO PERDIS: les estrenes de teatre de la temporada

Últimes notícies

    Publicitat