Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Radical Market 2022
Foto: Radical Market

El famós outlet gegant amb descomptes de fins el 80% torna a Barcelona (només tres dies)

L'esdeveniment acull més de 350 estands de marques com NYX, New Balance, Adidas, Diesel, Levi's i moltes més

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja ha començat el compte enrere pel Black Friday 2023. Tot i que algunes marques donin el tret de sortida uns dies abans, serà el divendres 24 de novembre quan la majoria d'establiments de la ciutat oferiran els seus millors descomptes. Però si us voleu esperar per comprar els productes de la vostra 'wish-list' (llista de desitjos) al millor preu, encara tindreu una altra oportunitat a principis de desembre. Els dies 8, 9 i 10 de desembre la Fira de Barcelona de Montjuïc tornarà a acollir el Radical Market, el mercat dels descomptes més famós de la ciutat. Durant tot el cap de setmana podreu gaudir de descomptes fins al 80% en milers productes de les millors marques de moda com Diesel, Levi's, Guess, Adidas, Nike, i moltes més.

Radical Market 2022
Foto: Radical Market

El recinte tindrà més de 350 estands on hi haurà articles de moda, calçat, accessoris, moda urbana i sneakers, cosmètica i cura personal, esport i de llar i descans. A més, també podreu gaudir d'una àmplia oferta gastronòmica i llocs de Street Food per agafar forces per poder trobar les millors ofertes. Durant les setmanes vinents, estigueu atents a les xarxes socials de l'esdeveniment perquè anunciaran més marques confirmades, horaris, sortejos i més informació important perquè no us perdeu res de la fira outlet que l'any passat ja va rebre milers de visitants.

Com aconseguir entrades?

Les entrades tenen un preu de 2,5 euros i es podran comprar directament a taquilla durant els tres dies de l'esdeveniment, unes entrades amb les quals podreu participar en diversos sorteigs. A més, els menors de 12 anys tenen accés gratuït al recinte.

NO T'HO PERDIS: Arriba per primer cop a Barcelona un festival pels amants de la moda urbana i les sneakers

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat