Notícies

El festival de Lego més gran del món arriba per primer cop a Barcelona (només durant tres dies)

L'esdeveniment inclourà zones de construcció, exhibicions, concursos i molt més per a tota la família

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Brick Fest Live Lego
Foto: Brick Fest Live LegoBrick Fest Live Lego
Publicitat

Els fans de Lego no pareu de rebre bones notícies. Després que arribes l'exposició més gran d'Europa de peces Lego a Barcelona, ara també podreu visitar l'esdeveniment de Lego més gran del món sense sortir de la ciutat. Del 5 al 7 d'abril, la Farga de l'Hospitalet de Llobregat acollirà el Brick Fest Live, un esdeveniment que arriba després de fer una gira pels Estats Units i que portarà més d'un milió de peces Lego repartides entre les zones de construcció i les exhibicions. 

L'esdeveniment està obert a tothom que vulgui deixar volar la imaginació a través dels maons de plàstic d'aquest joc de construcció. Els més petits, i els adults, podran crear peces impossibles a les diverses zones d'activitats repartides per l'espai, així com construir els seus propis cotxes per participar en curses contra les creacions d'altres participants. A més dels espais d'activitats, també hi haurà diverses exposicions amb figures a mida real i un espai on tots els assistents podran conèixer els protagonistes del programa de televisió 'Mestres de Lego' en persona. 

Brick Fest Live Lego
Foto: Brick Fest Live

Entre totes les atraccions, destaquen la piscina plena de més de 200.000 peces de Lego de colors per submergir-se i fer-se fotografies, la 'glow zone', on totes les construccions brillaran a la foscor i la paret de grafiti, on tothom podrà escriure el seu nom o fer un petit disseny que s'inclourà a la fotografia final. A més, els assistents podran ajudar a aconseguir el rècord Guinness del mural de terra més gran del món fet amb peces Lego. 

Brick Fest Live Lego
Foto: Brick Fest Live

Com aconseguir entrades?

Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web del festival a partir de 22 euros per als adults i a partir de 15,50 euros per als menors de 5 a 16 anys. Si sou autèntics fanàtics del joc de construcció, també existeix l'entrada VIP per 39 euros, que inclou l'accés sense fer cua i sense franja horària, una insígnia exclusiva, marxandatge de l'esdeveniment.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat