Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Brick Fest Live Lego
Foto: Brick Fest Live LegoBrick Fest Live Lego

El festival de Lego més gran del món arriba per primer cop a Barcelona (només durant tres dies)

L'esdeveniment inclourà zones de construcció, exhibicions, concursos i molt més per a tota la família

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Els fans de Lego no pareu de rebre bones notícies. Després que arribes l'exposició més gran d'Europa de peces Lego a Barcelona, ara també podreu visitar l'esdeveniment de Lego més gran del món sense sortir de la ciutat. Del 5 al 7 d'abril, la Farga de l'Hospitalet de Llobregat acollirà el Brick Fest Live, un esdeveniment que arriba després de fer una gira pels Estats Units i que portarà més d'un milió de peces Lego repartides entre les zones de construcció i les exhibicions. 

L'esdeveniment està obert a tothom que vulgui deixar volar la imaginació a través dels maons de plàstic d'aquest joc de construcció. Els més petits, i els adults, podran crear peces impossibles a les diverses zones d'activitats repartides per l'espai, així com construir els seus propis cotxes per participar en curses contra les creacions d'altres participants. A més dels espais d'activitats, també hi haurà diverses exposicions amb figures a mida real i un espai on tots els assistents podran conèixer els protagonistes del programa de televisió 'Mestres de Lego' en persona. 

Brick Fest Live Lego
Foto: Brick Fest Live

Entre totes les atraccions, destaquen la piscina plena de més de 200.000 peces de Lego de colors per submergir-se i fer-se fotografies, la 'glow zone', on totes les construccions brillaran a la foscor i la paret de grafiti, on tothom podrà escriure el seu nom o fer un petit disseny que s'inclourà a la fotografia final. A més, els assistents podran ajudar a aconseguir el rècord Guinness del mural de terra més gran del món fet amb peces Lego. 

Brick Fest Live Lego
Foto: Brick Fest Live

Com aconseguir entrades?

Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web del festival a partir de 22 euros per als adults i a partir de 15,50 euros per als menors de 5 a 16 anys. Si sou autèntics fanàtics del joc de construcció, també existeix l'entrada VIP per 39 euros, que inclou l'accés sense fer cua i sense franja horària, una insígnia exclusiva, marxandatge de l'esdeveniment.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat