Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Exposició Lego
Foto: Expopiezas Lego

L'exposició més gran d'Europa de peces Lego aterra a Barcelona (amb més de 100 construccions)

La mostra també compta amb l'avió de Lego més gran del món d'11 metres de llargada i fet amb més d'un milió de peces

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Després de trepitjar una desena de països des del 2013, l'exposició de peces Lego més gran d'Europa ha aterrat a Barcelona. Si sou fanàtics d'aquest joc de construcció, a més de visitar la  gran botiga del Passeig de Gràcia, ara podreu veure més d'un centenar de maquetes fetes amb aquestes peces en una nova exposició a la ciutat. La mostra ocupa més de mil metres quadrats de SOM Multiespai, el centre comercial de Nou Barris situat al número 42 de l'avinguda Rio de Janeiro. 

Exposició Lego
Foto: Expopiezas LEGO

'Expopiezas LEGO' està formada per 10 milions de peces repartides en les més de 100 maquetes que conformen la mostra. Entre tots els models, hi ha recreacions formades per més d'un milió de peces de LEGO, com és el cas de la maqueta de l'avió Air-Force One. Amb onze metres de longitud, deu metres d'ample i gairebé tres metres d'alçada, és l'avió de Lego més gran del món, i representa a escala 1:7 el model Boeing 747.

Entre el centenar de maquetes, trobareu un homenatge a Barcelona amb la Sagrada Família, així com altres edificis emblemàtics d'arreu del món com el Capitoli dels Estats Units i el Big Ben de Londres, i altres llocs imaginaris com la representació feta amb 27.000 peces Gotham, la ciutat de Batman. A més, també hi ha una sala educativa amb creacions a escala 1:1 sobre el cos humà. 

Exposició Lego
Foto: Expopiezas LEGO

Una sala 3D i un Fun Park

Dins de l'espai expositiu, la mostra també inclou un Fun Park, una zona de jocs perquè els més petits (i els més grans) facin volar la imaginació a través de fer creacions pròpies amb peces de Lego. A més també podeu visitar el 3D Gallery, un segon espai expositiu, amb entrada a part, on trobareu més d'una desena d'escenaris immersius per fer-vos 'selfies'.

Exposició Lego
Foto: Expopiezas LEGO

Entrades i horaris

Les entrades ja estan a la venda a la web oficial de l'exposició, així com a taquilla, a partir de 9 € per persona els dies laborables i 11 € els festius. A més, si voleu visitar l'exposició i la sala 3D també hi ha l'opció de l'entrada combinada, així com preus especials per a famílies.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat