Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hivernacle Ciutadella
Liceu BarcelonaHivernacle Ciutadella

El Gran Teatre del Liceu ofereix concerts per 3 euros a l’Hivernacle del Parc de la Ciutadella

La iniciativa s’emmarca en el cicle ‘Constel·lacions’, que vol donar visibilitat als músics de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El desembre de l’any passat, l’Ajuntament inaugurava el nou Hivernacle de la Ciutadella com a primer pas del projecte 'La Ciutadella del Coneixement', un treball que pretén transformar el parc en un entorn dedicat al coneixement. Ara, mesos més tard, l’espai emblemàtic de la ciutat es convertirà durant uns dies en l’escenari de quatre concerts de cambra amb membres de l’Orquestra i el Cor del Liceu. 

Aquesta iniciativa del Gran Teatre del Liceu, amb el suport de l’Institut de Cultura de Barcelona, té l’objectiu d’apropar i fer accessible la música clàssica a tothom, per això els tiquets, que ja estan disponibles a la pàgina web i taquilles del teatre, són a preus populars: 3 euros per entrada. 

L’esdeveniment, que serà els dies 26, 27 i 28 d’abril, s’emmarca dins el cicle 'Constel·lacions', un repertori de concerts de cambra ideats pel compositor i mestre Josep Pons que van néixer amb l’objectiu de donar visibilitat els músics de l’Orquestra en el paper de solistes. De fet, el 24 d’abril tindrà lloc l’últim concert de la temporada de cicle al Foyer del Liceu.

Concerts de Cambra a l’Hivernacle

El divendres 26, a les 19.30 h, tindrà lloc el concert de la formació Trio Ainé amb Joan Andreu Bella al violí, Fulgencio Sandoval a la viola i Lourdes Kleykens al violoncel, que interpretaran interludis de Bach i peces de Boccherini i Beethoven. 

L’endemà, a les 19 h, Lukeion, format per la soprano Oihane González de Viñaspre, la mezzosoprano Elisabeth Gillming, l’alto Cristina Tena, el tenor Nauzet Valerón i el baix Pau Bordas, amb Óscar Alabau al violoncel i David-Huy Nguyen-Phung a l’orgue i també com a director, interpretaran una selecció d’obres de Bach.

L’últim dia, el diumenge  28, a les 12 h el Trio Subur constituït per la soprano Mariel Fontes, juntament amb Emili Pascual Carbonell tocant el corn anglès i David-Huy Nguyen-Phung al piano, interpretaran cants d’amor i de somnis. El mateix dia, a les 18 h, la formació Kaimerata tancaran el cicle de concerts amb dues obres expressionistes, d'Ernő Dohnányi i Richard Strauss.

Podeu consultar la programació completa a través del web del Gran Teatre del Liceu.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de música clàssica a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat