Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Guggenheim ofereix més de 200 llibres d'art gratis

Una col·lecció de llibres de gran valor a un sol clic i gratis

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Avui l'art està més a prop que mai. Ja no només el trobem en les galeries, museus o exposicions, també el podem trobar de forma virtual. No passaràs les pàgines amb la mà però podràs fer zoom a obres de Miró, Picasso o Gauguin. Un bon exemple d'això és la iniciativa que ha impulsat el Museu Solomon R. Guggenheim, a Nova York, que ha obert al públic més de 200 dels seus catàlegs. Entre ells poden trobar-se algunes de les seves millors exposicions i, a més, podràs descarregar-los de forma gratuïta.

Es pot cercar filtrant per anys, artistes, mitjans utilitzats, corrents artístics o estil i la descàrrega es realitza en format PDF o Kindle. Com en molts serveis, hauràs de registrar-te per accedir a l'arxiu, encara que pots veure les primeres pàgines dels toms sense necessitat de fer-ho.

The Solomon R. Guggenheim Museum
The Solomon R. Guggenheim MuseumFOTO: Guggenheim Museum

Vincent Van Gogh, Pablo Picasso, Vassily Kandinsky, Gustav Klimt, Egon Schiele i Edvard Munch són alguns dels icònics noms que pots trobar en aquests arxius, que es remunten als anys 30 i representen els corrents més importants de l'art modern i contemporani. A més, inclouen també altres exhibicions, com exposicions associades entre artistes i monografies de molts d'ells. No et preocupis, hi ha zoom, pel que podràs fixar-te en quadres i textos amb tant detall com vulguis.

Recorda que hi ha multitud de museus i galeries que ofereixen recorreguts virtuals per sales i arxius a internet gratuïtament, de manera que no perdis temps. Aquesta setmana toca art. A més, també pots accedir a diversos cursos, cortesia d'alguns dels millors museus dels Estats Units.

NO T'HO PERDIS: galeries i exposicions per veure des de casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat