Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les exposicions de les galeries que pots veure des de casa

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Les galeries han abaixat la persiana física forçades per la situació, però s'han obert a l'univers virtual amb un seguit de propostes: ens mostren les exposicions actuals en línia, sobretot a través de suports com Instagram, i també ens obren la porta als tallers dels artistes i al seu confinament. Per no perdre ni una de les cites que organitzen diferents sales d'art de la ciutat, ja sigui en viu o diferit, seguiu l'etiqueta #galeriesacasa.

Exposicions en detall

'Mise en images', l'exposició que havia programat Chiquita Room fins al 26 d'abril, reflexiona sobre les imatges a partir de les col·leccions de llibres dels comissaris Rosa Lleó i Pedro Torres. No la podem veure en directe, ni passar les pàgines, però a través d'Instagram la galeria ens ensenya cada dia algun dels llibres que componen la mostra.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Chiquita Room (@chiquitaroom) el

Qui també ens apropa a la darrera mostra visitable és la galeria Joan Prats, amb Chema Madoz com a protagonista. La seva fotografia en forma de poemes visuals i les reflexions sobre el temps, la vida i la mort, adquireixen ara una aura especial. Contempleu-la sencera –i amb deteniment– a la web de la galeria.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Galeria Joan Prats (@galeria_joanprats) el

Bombon no va arribar a inaugurar l'exposició d'Aldo Urbano, que porta per títol 'Oriéntalmentenelinterior'. Amb tot, la galeria de Trafalgar ha adaptat el projecte a la mesura de confinament i cada dia comparteixen una vinyeta del còmic de l'artista, que proposa un viatge emocional a través dels papers pintats. 

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de bombon projects (@bombonprojects) el

A Projectesd ofereixen una visita de 12 minuts a 'Borrowed space and regular featues', l'exposició en curs fins a mitjans de març. Comissariada per Marc Nagtzaam a partir d'un dels seus llibres d'artista, la mostra reuneix dibuixos de Jochen Lempert, Gilda Mantilla i Raimond Chaves, Karel Martens, Matt Mullican i Ruth Wolf-Rehfeldt; la galerista Silvia Dauder ens presenta la proposta.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de ProjecteSD (@projectesd) el

L'artista Luca Parise treballa amb l'intercanvi com punt de partida en la mostra que presenta a la galeria Zielinsky. Porta per títol 'Barganha' i, en comptes de vendre les seves escultures, les intercanvia per altres béns. Teniu temps per entrar, contemplar i proposar 'trocs' fins al 17 d'abril.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Galería Zielinsky (@galeriazielinsky) el

Espai Tactel Toormix, la galeria interdisciplinària i de pràctiques contemporànies que fusiona l'esperit de la galeria valenciana i de l'estudi de disseny barceloní, ens obre els seus arxius per descobrir les darreres exposicions presentades. 

Descobrint els artistes

Davant del confinament, la galeria Marlborough ofereix comentaris d'obra per part d'experts i visites virtuals als estudis d'artistes com Juan Genoves, Antonio López, Blanca Muñoz o Soledad Sevilla. Seguiu-los a Instagram per a les píndoles diàries d'art.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Galería Marlborough (@galeriamarlborough) el

També la galeria Senda ens apropa al dia a dia dels artistes amb qui treballen, com Mina Hamada, Gino Rubert o Oleg Dou. Senda ha engegat el projecte 'Welcome home' i els creadors saluden l'audiència des dels respectius confinaments i, en alguns casos, també ofereixen petites peformances en directe. 

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Contemporary Art Gallery (@galeriasenda) el

A àngels Barcelona recuperen materials d'arxiu, com les dues entrevistes amb artistes que han abordat el tema del temps: Esther Ferrer parla de com mesurar-lo amb nombres primers i Martha Rosler reflexiona sobre l'any que, per a ella, marca l'inici del futur, el 1981. 

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de àngels barcelona (@angelsbarcelona) el

La Sala Parés, galeria històrica del Gòtic, tampoc no s'atura. Amb l'etiqueta #SalaParésNeverStops i a través d'Instagram mostren els treballs que tenen entre mans els artistes, a banda de recuperar obres evocadores que fan amable l'estada a casa.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Sala Parés (@sala.pares) el

No t'ho perdis: museus i recursos artístics per gaudir a la xarxa

Últimes notícies

    Publicitat